Decors & Stands

Sep 22, 2019, 18:17
Levi levert exclusief interieur voor 70ste verjaardag Porsche

Levi levert exclusief interieur voor 70ste verjaardag Porsche

16 juli 2018

Voor de 70ste verjaardag van Porsche haalde Levi Party Rental alles uit de kast. Elke Porsche dealer in België werd samen met een 100 tal gasten uitgenodigd om deze verjaardag mee te maken. Het opzet was een stijlvolle en high-end interieurinrichting die toch een zeer uitnodigende en warme sfeer uitstraalde.

Vanuit elk dealership, in totaal 9 garages – vertrokken de genodigden met hun Porsches richting Brussel voor de Porsche gathering. Bij aankomst werd er gebruncht en later op de dag schoof het feest door naar Shed 4 van Tour & Taxis. Daar konden een 1000-tal gasten genieten van een diner omgeven door enkele exclusieve, zowel oude als nieuwe Porsche modellen.

Porsche draagt kwaliteit hoog in het vaandel en daarom koos Levi Party Rental voor de lederen Jack stoelen, de gouden Stella’s en uiteraard de Charles Eames designklassiekers. Deze stoelen zorgden er - samen met de nieuwe Boomstam- en Oscartafels, beide soorten tafels nieuw in het gamma en volledig uit Franse eik vervaardigd, - voor dat het plaatje klopte. Een ideaal moment om ook de nieuwe BAAR modules in de strijd te werpen.

Voor Porsche werd gekozen voor een zwarte bar met ballroom front en gouden afwerking.

In deze setting was groen niet weg te denken. FÆK stond in voor de aankleding in de hoogte. Er werden een aantal hoge bomen geplaatst. De floating gardens fungeerden als eyecatcher en maakten het geheel af.

Meer beelden alsook de gebruikte materialen kan je vinden op de referentie pagina van Levi.

www.levipartyrental.be

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental