Decors & Stands

Jul 11, 2020, 6:36
Levi Party Rental levert logistieke krachttoer op Zoute Grand Prix

Levi Party Rental levert logistieke krachttoer op Zoute Grand Prix

26 oktober 2017

In Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, vond begin oktober de zevende editie plaats van de Zoute Grand Prix®, zonder meer het lifestyle automotive event van het jaar. Levi Party Rental nam de logistieke ondersteuning op zich om alle materialen op het juiste tijdstop op de juiste locaties te leveren.

Conform het ‘very high end’-imago van de Zoute Grand Prix koos Levi voor een resem gloednieuwe materialen zoals nieuwe buffetten en nieuwe stoelen met zowel stijlvolle lederen, rustieke rotan als ietwat extravagante, maar bijzonder eigentijdse gouden stoelen.

Levi werkte in Knokke heel nauw samen met Panama Events dat beroep deed op de verhuurspecialist uit Merelbeke om de logistieke ondersteuning stevig in handen te nemen zodat alle meubilair en keukenmaterialen probleemloos op de juiste locaties geleverd werden.

Op vier dagen tijd waren er niet minder dan 20 (!) events op verschillende locaties, waarbij telkens weer een andere setting werd opgesteld. Naast het Albertplein, waar een twee verdiepingen hoge tent werd opgetrokken, was het team van Levi ook aan de slag op The Royal Golf en de Drivers Club.

www.levipartyrental.be

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental