Decors & Stands

Sep 20, 2019, 15:53
Levi pakt uit met nieuwe huisstijl, nieuwe cataloog en nieuwe website

Levi pakt uit met nieuwe huisstijl, nieuwe cataloog en nieuwe website

07 november 2017

Levi is sinds vorig jaar druk in de weer met een volledige rebranding. Naast een volledig nieuwe huisstijl, ontworpen door het gekende creatieve bureau King George uit Sint-Niklaas, maken een volledig vernieuwde website en een nieuwe cataloog integraal deel uit van de verfrissende aanpak. Zowel de site zelf als de cataloog zijn sinds kort online te bewonderen.

Bij het ontwerpen van de nieuwe huisstijl waakte King George erover om de herkenbare gele kleur te behouden, terwijl het logo eenvoudiger en tijdlozer werd gemaakt. Het nieuwe logo vormde, samen met de emailhandtekeningen en de communicatie naar buiten toe, de eerste stap van het uitrollen van de rebranding dat nu al enkele maanden aan de gang is. Ook de 20 trailers, vrachtwagens en bestelwagens van Levi zijn ondertussen aangepast aan de nieuwe huisstijl.

Levi vond het evenzeer belangrijk om ook meteen de catalogus en website aan te pakken. Sinds kort staat de volledig vernieuwde website ook effectief online en kun je er ook de nieuwe 2018 catalogus downloaden via de downloadspagina.

Zowel de catalogus als de website zijn opgedeeld volgens drie grote categorieën:

  • Meubilair: alles van meubilair en inrichting voor frontstagegebruik, gaande van tafels en stoelen tot loungemeubilair, maar ook scheidingswanden, parasols, ...
  • Tafelmateriaal: linnen, porselein, glaswerk, bestek, …
  • Keukenmateriaal: alles voor keukeninrichting en toestellen, backstage materiaal, koelwagens, …

Daarnaast is op de website een vierde categorie toegevoegd waarin het volledige gamma van FÆK . plant your event is opgenomen.

Zowel de nieuwe cataloog als de nieuwe website zijn opgevat als inspiratiebron en staan bomvol met inspirerende eventfoto’s die de voorbije twee jaar zijn genomen zodat de klant naast de productfoto's ook steeds enkele sfeerbeelden van de producten te zien krijgt. Op de referentiepagina van de website kan je ook altijd de meest recente projecten terugvinden, alsook de materialen die gebruikt zijn.

Ten slotte nog een opmerkelijke innovatie: de module voor het online aanvragen van offertes is volledig vernieuwd zodat de klanten dat voortaan snel en gemakkelijk kunnen doen: ofwel via de website ofwel via het productoverzicht op de website ofwel via de ‘snel bestel module’. Ook worden de transportkosten direct uitgerekend. Het onthaalteam hoeft dan enkel nog te controleren of de benodigde artikelen voorradig zijn.

De restyling is trouwens nog niet ten einde. De website wordt steeds verder ontwikkeld en er staan nog een hoop nieuwe features op stapel. To be continued ...

www.levipartyrental.be

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental