Decors & Stands

Sep 20, 2019, 15:52
Levi Party Rental blikt terug op heel wat toppers

Levi Party Rental blikt terug op heel wat toppers

17 december 2015

Met een resem topactiviteiten blikt Levi Party Rental terug op een succesvol 2015. De jongste maanden waren niet alleen zeer druk op vlak van evenementen, met FÆK hield Levi Party Rental ook een gloednieuw bedrijf boven de doopvont. Tijd om op de lauweren te rusten is er niet: ook de komende weken blijft het druk.

Het lijstje met topevents waar Levi Party Rental de afgelopen weken en maanden voor de nodige ondersteuning zorgde, oogt indrukwekkend. Er was de opening van het nieuwe magazijn van Delta Light voor 2.000 personen, de nieuwe Santens-winkel in Brugge voor nog eens 2000 gasten en de Optima Open Knokke die 2.400 bezoekers trok.  Ook het Film Fest in Gent met 18.000 bezoekers en twaalf dagen ‘DAYS of DESIRE’ met 5.000 aanwezigen bleken een kolfje naar de hand van het verhuurbedrijf uit Merelbeke.

Naast een bedrijfsevent voor Taminco prijken ook Horeca Expo (Gent), drie Nightshift beurzen (Kortrijk, Antwerpen en Gent), de Lotto z6s-daagse Vlaanderen-Gent, Tomorrowland 2015, We Can Dance en The Brunch Gent in het orderboek. Ook de lancering van de Balmain x H&M-collectie, de Nationale Feestdag 2015, de Venuez Hospitality Awards 2015 en de viering van 50 jaar Volvo mogen niet onvermeld blijven.

Nieuw bedrijf: 'FÆK'

Met het nieuwe bedrijf FÆK verhuurt Levi Party Rental voortaan ook kunstplanten, -bloemen en -bomen van de hoogste kwaliteit.

“We geven op deze manier eventplanners de mogelijkheid een event sfeervol aan te kleden zonder dat het budget de pan uit swingt”, klinkt het overtuigend. “Onze eerste boeketten werden gelanceerd op Optima Open 2015. Zowel de klant als de aanwezigen waren zeer enthousiast en gaven ons een duwtje in de rug om het gamma verder uit te breiden.”

De nieuwe website en catalogus worden officieel gelanceerd in februari 2016. Op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten kan via Facebook en de Instagram pagina's.

Ook de Facebook-pagina van Levi Party Rental zelf is en blijft een bron van inspiratie.

Ten slotte wil het bedrijf langs deze weg graag alle klanten en medewerkers bedanken voor een fantastisch 2015 en wensen ze iedereen een schitterend 2016 toe.

www.levipartyrental.be

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental