Decors & Stands

Sep 22, 2019, 18:13
Levi Party Rental verwent 6.000 genodigden op Ronde van Vlaanderen

Levi Party Rental verwent 6.000 genodigden op Ronde van Vlaanderen

16 mei 2017

Net als vorig jaar zorgde Levi Party Rental begin april voor het aanleveren van alle meubilair, serviezen en keukenmaterialen voor de VIP-tenten langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen. “Alles samen goed om meer dan 6.000 genodigden een plaats te geven aan onze tafels”, blikt het verhuurbedrijf tevreden terug op deze mooie opdracht.

De passages van de renners op de Oude Kwaremont blijven tot de meest beklijvende momenten van een spannende Ronde van Vlaanderen 2017 behoren. Niet alleen de vele toeschouwers langs de weg, ook de talrijke genodigden in de VIP-tenten genoten met volle teugen van de speciale sfeer die ‘Vlaanderens Mooiste’ zo typerend maakt. En ze genoten evenzeer van de inrichting en de faciliteiten IN de tent, net als vorig jaar met dank aan het team van Levi Part Rental. Overigens werd niet alleen de grote tent op de Oude Kwaremont door Levi ingevuld met meubelen, ook die aan de Hotond en de aankomst van de Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde hoorden bij het pakket van 2017.

De volledige hospitality van Flanders Classics was opnieuw in handen van Panama Events en die leggen de lat steeds bijzonder hoog. Levi Party Rental wil vanzelfsprekend niet onderdoen en pakt daarom jaar na jaar op dit grootse event uit met nieuwe, innovatieve materialen. Dit jaar bijvoorbeeld werden alle buffetten - goed voor zo een 180 lopende meter - vernieuwd. Deze zijn vanaf nu ook voor alle andere klanten verkrijgbaar in zwart/wit, hout, marmer en beton. Levi introduceerde ook de nieuwe Vida stoelen die zowel in het groen, grijs als goud verkrijgbaar zijn.

De opbouw zoals de Ronde van Vlaanderen doe je natuurlijk niet in één dag of één nacht. Een ploeg van 30 medewerkers en 50 vrachtwagens vol materiaal waren over verschillende dagen gespreid nodig om deze editie perfect te beleveren. De opbouw doe je niet in één nacht, de afbouw echter wel. Amper 24 uur nadat Phillipe Gilbert over de meet ging als winnaar, was alles terug afgebroken en gestockeerd.

Op naar 2018!

www.levipartyrental.be

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental