Decors & Stands

Sep 22, 2019, 18:05
Levi pakt uit met nieuwe catalogus én gepersonaliseerd boek

Levi pakt uit met nieuwe catalogus én gepersonaliseerd boek

04 mei 2015

Om de klanten een actueel overzicht te geven van het omvangrijke aanbod, presenteert Levi Party Rental een nieuwe cataloog met heel veel nieuwe artikelen en inspirerende foto's.

De verhuurspecialist pakt ook uit met een gepersonaliseerde versie van het boek 'Hou je manieren' van Dries en Yuri van de ondertussen wijd en zijd bekende Wasbar.

Levi Party Rental koopt voortdurend materiaal bij om de nieuwste trends bij te houden. Daarnaast worden goed lopend meubilair, servies en keukenmateriaal constant vervangen zodat de klant steeds een kwalitatief artikel huurt. Alle artikelen zijn in grote aantallen voorradig zodat het bedrijf zowel kleine als grote evenementen probleemloos kan beleveren.

Om de klant een mooi overzicht te bieden, brengt Levi Party Rental een nieuwe cataloog uit, onderverdeeld in drie secties: 'Meubilair', 'Tafelmateriaal' en 'Keukenmateriaal'. In de cataloog prijken ook veel inspirerende foto's van zowel grote als kleine events. De cataloog is verkrijgbaar aan het onthaal of online te downloaden via de website www.levipartyrental.be.

Na het gesmaakte boek 'Trek je plan' leerden Dries en Yuri, de jongens achter het succesvolle concept WASBAR (met ondertussen vestigingen in Gent, Antwerpen en Kortrijk), vorig jaar de Vlaming zijn/haar plan trekken met het boek 'Hou je manieren in 50 stappen'. Met meer dan 10.000 verkochte exemplaren mag het boek een regelrecht succes worden genoemd. Levi Party Rental brengt nu een gepersonaliseerde versie van het boek uit. Het bedrijf is hierin gastauteur, samen met Joy Anna Thielemans, Lize Feryn, Ianka Fleerackers en Noémie Wolfs. De specialisten van Levi geven tips en tricks mee voor een geslaagd evenement. Het boek is verkrijgbaar aan het onthaal voor 19,99 euro.

Tenslotte lanceert Levi Party Rental nog een knap initiatief voor wie op zoek is naar het perfecte geschenk: "Geef eens een feest cadeau! Voor wie eens iets anders als presentje wil geven, zijn er nu ook cadeaubonnen ter waarde van 25 euro elk. De bonnen zijn voorlopig enkel te koop aan het onthaal, maar zullen binnenkort ook verkrijgbaar zijn via de website.

www.levipartyrental.be

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental