Decors & Stands

Sep 20, 2019, 16:01
Levi Party Rental gaat in zee met Serax

Levi Party Rental gaat in zee met Serax

26 januari 2017

Sinds jaar en dag speurt Levi Party Rental naar nieuwe trends op de eventmarkt. Dat doet het bekende verhuurbedrijf niet alleen wat meubilair betreft, maar ook voor tableware en alles wat daar verder bij komt kijken. Na een eerste succesvolle samenwerking voor de 'Siggilata' bordenlijn van Chris Mestdagh heeft Levi in Serax een sterke partner gevonden. Er werd dan dan ook besloten de samenwerking uit te breiden.

Serax is niet alleen al jarenlang een trendsetter op gebied van tableware, ze zetten ook sterk in op de hospitality markt. Daarom heeft Levi Party Rental besloten om ook de borden van Anita le Grelle en de net gelanceerde Surface-collectie van Sergio Herman in huis te halen. Beide collecties staan borg voor heel kwalitatieve producten met een sterk eigen design.

“De Surface collectie is een heel persoonlijk project voor mij”, aldus Sergio Herman.

“Ze is het resultaat van een jarenlange wens om te creëren en te verrassen. Ik heb me laten inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden die laten zien wat echt en waar is. Van het diepe grijs van de mystieke Noordzee tot een getekende en verouderende huid, elk oppervlak is een symbool van diepte. Elk oppervlak vertelt een verhaal. De collectie is het product van een visie die Serax en ik delen: het geloof in talent en de kracht van samenwerking om creativiteit aan te wakkeren. Een sterk idee heeft immers geen betekenis wanneer het niet wordt uitgevoerd.”

De Serax reeksen zijn exclusief te huur bij Levi. Om de grote vraag aan te kunnen, zijn alle collecties beschikbaar tot 2500 personen walking dinner en 1200 personen diner.

www.levipartyrental.be

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental