Decors & Stands

Sep 19, 2020, 5:17
FÆK: een nieuwe partner in plantverhuur

FÆK: een nieuwe partner in plantverhuur

21 november 2016

FÆK is een nieuw concept binnen de verhuurmarkt en legt zich toe op het verhuren van grote kunstbomen, -planten en bloemstukken. Na jaren ervaring in de verhuurmarkt merkte Levi Party Rental dat er een soort 'gat in de markt' was in de eventrentals en gevoed door hun wens deze markt wat toegankelijker te maken, is hier nu verandering in gekomen. 

faek site

"Grote bomen, planten en bloemstukken zijn producten die een enorme impact hebben op de sfeer van een evenement. Het probleem is evenwel dat een grote boom niet zomaar kan getransporteerd worden en een imposant bloemstuk vaak duur is. Door de creatie van een nieuw verhuurconcept, FÆK, wordt deze markt iets toegankelijker gemaakt. FÆK kan kunstbomen, -planten en -bloemen van de hoogste kwaliteit leveren. Veel mensen gaan er nog verkeerdelijk van uit dat kunstbloemen of -planten er 'plastic' uitzien. Niets is echter minder waar. De kwaliteit van de producten die worden verhuurd is zo goed dat ze niet van echte planten en bloemen te onderscheiden zijn."

De producten van FÆK zien er niet alleen bijzonder waarheidsgetrouw uit, er zijn nog enkele belangrijke voordelen:

  • De bloemen en planten zijn bestand tegen omstandigheden, zoals warmere en/of koudere ruimtes;
  • De bloemen en planten hebben geen aarde en water nodig en maken bijgevolg niets vuil;
  • De setting kan perfect op voorhand opgebouwd en langdurig gebruikt worden;
  • De producten zijn niet zwaar en kunnen overal geplaatst worden zonder lift, ook op hoge verdiepingen en zelfs dakterrassen;
  • Het grote aanbod biedt meer mogelijkheden en is niet seizoensgebonden;
  • Kunstbomen, -planten en -bloemen zijn budgetvriendelijker dan echte bloemen;
  • Kunstbomen, -planten en -bloemen zijn bovendien duurzaam.

Het FÆK-gamma is ondertussen heel uitgebreid, maar er komen dagelijks stukken bij.

“We hebben reeds gemerkt dat the sky the limit is. Hoe groter hoe beter, dus binnenkort komen er heel wat grote en imposante stukken bij. Tal van klanten zijn reeds overtuigd van onze producten. Daardoor hebben we al heel wat mooie projecten kunnen realiseren zoals de Optima Open 2015, de opening van Delta Light, de Venuez Hospitality Awards, de NVA Nieuwjaarsreceptie 2016, de Umicore Familyday, de Goed Gevoel Ladies Fair, The Sky is the Limit, H&M x Balmain, H&M x Kenzo, de Etixx - Quick-Step Ploegvoorstelling, de Gouden Schoen 2016, Omloop Het Nieuwsblad 2016, Profvoetballer van het jaar 2016, Ronde van Vlaanderen 2016, E3 Harelbeke 2016, Nightshift Antwerpen/Gent/Kortrijk/Hasselt, Magic 5Y Anniversary, Magic SummerClub 2016 Gandtourage en Tomorrowland 2016.”

FÆK heeft ondertussen ook het ‘House of Weddings’ quality label meegekregen. House of Weddings is de online kwaliteitsgids die België’s beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers selecteert.

De Facebook- en Instagram-pagina's worden regelmatig gevoed met nieuwe eventfoto's en zijn ook een mooie bron van inspiratie. Ook wie graag de kunstplanten in het echt wil komen bewonderen, is steeds welkom bij Levi Party Rental.

www.faek.be

Meer van Levi Party Rental :

Levi Party Rental