Decors & Stands

Sep 22, 2019, 18:06
Picobello partner voor BK Oostende Cyclocross 2017

Picobello partner voor BK Oostende Cyclocross 2017

12 januari 2017

Het eerste weekend van het nieuwe jaar stond in het teken van het Belgisch Kampioenschap Veldrijden dat deze keer op een schitterend parcours in Oostende werd georganiseerd. Het sportieve hoogtepunt van het cyclocross-seizoen werd ook bijgewoond door niet minder dan 3.000 VIP’s. Zij genoten van het gebeuren op verschillende locaties die door Picobello Renting werden ingericht.

De passage over het strand van Oostende en natuurlijk de gigantische brug die speciaal voor het BK aan de Hippodroom te Oostende werd gebouwd, waren beslist extra troeven bovenop de reeds unieke locatie.

De organisatie werd beloond met de aanwezigheid van duizenden sportliefhebbers, maar mocht ook meer dan 3000 vips verwelkomen op verschillende locaties en in verschillende tenten in Oostende. Picobello Renting werd gekozen als partner voor de volledige VIP- inrichting.

De mensen van Picobello stonden in voor de volledige op- en afbouw van stoelen, tafels, vestiaire en decoratie. Conform het Belgisch Kampioenschap werd alles volledig in de kleuren zwart, rood en geel gedecoreerd.

Zowel de organisatie van het BK als Picobello Renting kijken dan ook tevreden terug op een geslaagd event.

www.picobello.be

Meer van Picobello :

Picobello