Decors & Stands

Jul 14, 2020, 9:17
beMatrix, uw betrouwbare partner

beMatrix, uw betrouwbare partner

24 november 2016

Met beMatrix werken, betekent rekenen op continue ondersteuning van een professioneel en ervaren team dat met u meedenkt in alle fases van uw project. beMatrix klanten kunnen steunen op een uitgebreid en innovatief productengamma, creativiteit die zich uit in een doordacht design, grondige technische en commerciële ondersteuning, flexibele levertermijnen en alle voordelen van een sterk samenhangend internationaal verkoopnetwerk.

Voor, tijdens en na de voltooiing van uw project, beMatrix staat steeds voor u klaar

Het verhaal start bij de vraag van de klant. In overleg met de lokale account manager zal de wens van de klant zowel technisch als vormelijk worden doorgenomen. Er wordt voor u een oplossing op maat uitgewerkt en aan de hand van gedetailleerde tekeningen, krijgt u als klant een perfect zicht op wat aangeboden wordt om te bouwen.

De productie van onze kaders gebeurt binnenshuis, waar we over een uitgebreide stock beschikken. Hierdoor geniet u als klant van een snelle doorlooptijd. Bij beMatrix kan je daarnaast ook gebruik maken van een uitgebreid verhuurgamma, dat op verschillende cruciale plaatsen in Europa aanwezig is.

beMatrix biedt, indien nodig, tijdens de opbouw van uw stand ondersteuning aan. En daar eindigt het verhaal niet. De after-sales en follow-up van uw project zijn voor ons heel belangrijk. Daarom zijn wij graag uw partner!

In onze referentie catalogus vindt u tal van mooie en creatieve projecten van klanten wereldwijd.

Meer weten?

Wilt u zelf aan de slag gaan met het modulaire beMatrix kadersysteem? Aarzel dan niet om de heer Carl Vulsteke te contacteren. Hij is te bereiken op het nummer +32 (0)475 999 396 en via c.vulsteke@beMatrix.com

www.bematrix.com

Meer van beMatrix :