Decors & Stands

Jul 12, 2020, 20:43
Let it snow! Let it snow! Let it snow!

Let it snow! Let it snow! Let it snow!

07 december 2015

Nu de goedheilige man terug naar Spanje is vertrokken en de winter echt wel voor de deur staat, wordt de kerstdecoratie overal terug van zolder gehaald. En ook op diverse meetings en evenementen wil men zich helemaal in een magische ‘winter wonderland’-sfeer kunnen onderdompelen. Jammer genoeg kunnen we in België zelden van een witte kerst genieten maar daar hebben de specialisten van 7theaven verschillende oplossingen voor.

Door middel van decoratie- en filmsneeuw kunnen kerstbomen en zelfs hele decorsets van een realistische en blijvende laag sneeuw voorzien worden en dit zowel in- als outdoor.

Wil je deze sfeer nog versterken dan laat 7theaven het ook echt sneeuwen door gebruik te maken van de Snowboy Stage Whisper. Dit effect werd speciaal voor theaters en filmsets ontwikkelt en zorgt voor een hyperrealistische sneeuwval en dit zonder enig residu achter te laten, hierdoor worden de kleren van de bezoekers en de ondergrond van het evenement dus niet nat of glad. Tijdens de spektakelmusical 14-18 van Studio 100 werd dit effect dan ook gebruikt om op een zeer spectaculaire manier de barre omstandigheden van de loopgravenoorlog na te bootsten.

Maar ook voor echte sneeuw moet je bij 7theaven zijn. Zelfs als het niet vriest, kunnen zij met hun Snowmakers grote hoeveelheden sneeuw produceren en zo voor echte winterpret zorgen, zelfs ski en snowboard initiaties zijn hierdoor mogelijk.

Elk evenement is anders en ook de sneeuwproducten van 7theaven zijn enorm divers dus aarzel zeker niet hen te contacteren om zo samen tot een juiste oplossing te komen.

snow.7theaven.be

Meer van 7theaven :

7theaven