Event Agencies

Sep 20, 2019, 16:35
Push To Talk maakt kust trots op windenergie op zee

Push To Talk maakt kust trots op windenergie op zee

18 september 2018

Push To Talk toert nog tot eind september – in opdracht van offshore windpark Norther - aan de kust met een promowagen om informatie te geven rond het project en rondom windenergie op zee. Met als slogan 'Proudly powered by wind' krijgen de bewoners, passanten en toeristen informatie over duurzame energie en hoe het windpark Norther zal worden opgebouwd. Daarnaast bedacht Push To Talk een preventiecampagne  om vissers en zeevarenden te wijzen op de diverse werken op zee die zullen gebeuren vanaf september.

Proudly powered by wind

Norther mag trots zijn op het windmolenpark. De 44 windturbines op 23 km voor de Belgische kust leveren vanaf de zomer 2019 duurzame elektriciteit aan bijna 400.000 Belgische gezinnen. Door de installatie van het grootste windpark in België helpt Norther zo mee  de Belgische en Europese doelstellingen voor duurzame energie te halen. Windenergie zal dan verantwoordelijk zijn voor de levering van bijna de helft van de totale Belgische stroomproductie. Een project, waarbij de aandeelhouders – Elicio, Eneco & Diamond Generating Europe – terecht trots mogen op zijn.

Push To Talk vertaalde dit dan ook in de slogan: “Proudly powered by wind.”

Push To Talk vertelt het verhaal van 44 windturbines

Het ingenieuze ontwerp, de precisie in de afwerking en de bouw van 44 windturbines op volle zee levert sterke verhalen op. Push To Talk vertaalde deze verhalen in emoties. De infotour trekt de hele zomer langs de Vlaamse badplaatsen en houdt halt op grote events. De promo-van die zelf is uitgerust met zonnepanelen, een grote batterij en een windturbine op het dak is volledig zelfvoorzienend. Door middel van duidelijke en transparante informatie, heldere infographics, sterke visuals en heel wat video’s in de mobilhome, informeert Norther over het belang van duurzame energie en  de rol van het windpark. Zo wil het immers de conversatie met de bevolking stimuleren.. Push To Talk helpt Norther om zo zijn duurzame ambities te verwoorden zodanig het verhaal rond windenergie en de energietransitie gaat leven.

Push To Talk vertaalt cultuur en strategie in emoties. De boodschap beklijft en het event wordt live communicatie. Zo ontstaat conversatie. Conversatie die leidt tot duurzame verandering.

Droomt u ook van extra energie voor uw bedrijf?

Push To Talk komt graag langs om uw verhaal van trotse energie te voorzien.

U heeft een goed verhaal, wij kunnen goed vertellen.

www.pushtotalk.be

Meer van pushtotalk :