Event Agencies

Apr 27, 2024, 7:44
MEDIAMIXER blijft groeien

MEDIAMIXER blijft groeien

26 september 2023

Na de eerste golf van vacatures voor de zomer zijn er bij communicatiebureau MediaMixer niet minder dan 10 nieuwe medewerkers gestart. De groei blijft aanhouden vandaar worden er 6 nieuwe talenten gezocht bij zowel events, av, communicatie en grafisch waardoor het communicatiebureau meer dan 50 medewerkers telt.

Julie de Vlaminck, COO: “personeelsbeleid” wordt vaak aanzien als iets vies binnen een creatief bureau omdat het contraproductief kan lijken maar als je het inbed als een filosofie is het niet meer dan logisch. We proberen mensen niet in hokjes te steken. Net daarom zijn diploma’s voor ons niet het aller belangrijkste. We willen ons omringen met mensen die ‘goesting’ hebben. Goesting om te werken, goesting om klanten te soigneren. Onze mensen maken echt het verschil. Concreet zijn we steeds op zoek naar unieke profielen, mensen die met nieuwe en frisse ideeën onze klanten nog iets extra’s kunnen geven

Om te kunnen groeien hebben we bij MEDIAMIXER op talent gefocust. Als je goede mensen aanwerft brengt dat een ongelooflijke dynamiek in je bureau” aldus Tom Bellens, ceo.

Tom Bellens, CEO: “We verwachten veel van onze mensen, maar ze nemen ook graag die verantwoordelijkheid. Meer dan ooit moet er momenteel hard gewerkt worden. Aan de andere kant is het belangrijk dat wij als management hen ook de nodige tools geven. We trachten daarom een creatieve omgeving te scheppen.”

Naast onze zoektocht naar de ervaren rotten in het vak, steken we heel wat tijd om jonge start-ups kansen te geven en onze ervaring met hen te delen.” We zijn steeds op zoek naar inspirerende mensen die met dezelfde passie als ons bestaand team communicatie kunnen organiseren in onze vestiging in Antwerpen en Gent.

We kregen voor de zomer niet minder dan 170 sollicitaties binnen voor de 10 openstaande vacatures.  Aan kandidaten geen gebrek dus. Momenteel zoeken we een Senior Event Manager, een Strategic Director, een Digital Marketeer, een Senior Producer Video, een Adobe Videomonteur en een Grafisch Vormgever.

Antoon Theunissen, ceo: “innoveren en onszelf en ons vak in vraag blijven stellen is hoe we de crisis overwonnen hebben. Klanten willen meer dan ooit zien dat alle niveaus van het bedrijf betrokken zijn bij het project. Daarom hebben we bij MediaMixer van reeds bij het begin geopteerd om zoveel mogelijk met vaste mensen te werken. Zij zijn het gezicht en de belichaming van onze filosofie. Dit bevordert ook lange termijn denken want ons inziens onontbeerlijk is geworden voor ons vak. De ad-hoc projecten gaan er mettertijd uit naar ons gevoel. Natuurlijk werken ook wij met freelancers om dit dreamteam aan te vullen waarbij we proberen om als een goede familie samen te werken.

De bedoeling is tegen november de tweede zoektocht naar uitbreiding van het team succesvol afgerond te hebben.

Content in motion

MediaMixer is een allround onafhankelijk storytelling agency. Met een eigen in-housestudio creëert het een creatieve mix van inhoud en vorm, offline, online of hybride op maat van merken, bedrijven en organisaties. Elke dag zet een nieuw verhaal in beweging.

MediaMixer werkt voor klanten uit de profit, non-profit en social profit zoals Eneco, Telenet, Lantis, NN Insurance Belgium, Umicore, VDAB, Port of Antwerp-Bruges, Rode Kruis Vlaanderen, Johnson & Johnson,…

Praktische info:

Mailen naar work@mediamixer.be

Meer info op https://www.mediamixer.be/nl/jobs

Meer van MediaMixer :