Event Agencies

Aug 10, 2022, 0:57
Push To Talk organiseert succeseditie van de ASTRID User Days 2022

Push To Talk organiseert succeseditie van de ASTRID User Days 2022

07 juni 2022

Live communicatiebureau Push To Talk organiseerde de ASTRID User Days 2022 op 18 en 19 mei in Louvexpo in La Louvière. Een tweedaagse beurs die volledig in het teken staat van de digitale vernieuwing van kritieke (tele)communicatie. Push To Talk organiseerde het ganse evenement, zorgde voor alle video’s, zette zich voor zowel het visuele werk als de praktische kant voor de vele standhouders in en leidde zo alles in goede banen. 

Een locatie met een oppervlakte van 3800 m2, meer dan 60 (internationale) standhouders en over de 1.500 bezoekers voorzien van een fantastische beurs die een ruim overzicht biedt van de huidige en toekomstige applicaties op het gebied van kritieke communicatie, lokalisatie, track & trace, alarmering, dispatching, drones, enz.: dat was de missie van Push To Talk. En een heel erg geslaagde zelfs. 

In de regisseursstoel  

De ASTRID User Days 2022 werden naar goede gewoonte afgetrapt met een plenaire sessie waarin door boeiende sprekers (zoals onder anderen Ingrid Moerman, voorzitster van de Raad van bestuur van ASTRID, Salvator Vella, directeur-generaal van ASTRID en Raf Truyens, Adjunct-kabinetschef van minister Verlinden) de technologische uitdagingen en de toekomstplannen van ASTRID toegelicht worden. Push To Talk verzorgde hierbij zowel het scenario, interviews, het visuele aspect als de regie. 

Praktische zaken 

Bij dat in goede banen leiden, hoort ook een zeer praktische kant: van het voorzien van onder anderen badges, een photobooth, een cameraploeg die alles vastlegde, de inkleding van de beurszaal tot ervoor zorgen dat zowel de klant, de standhouders en de bezoekers nies tekortkomen, ook dat nam Push To Talk op in het takenpakket. Want #weorganiseyouconversation. Zowel on- als offline.  

#GoedeCommunicatie 

Niet alleen het contact met de standhouders, ook de sociale media werden onderhouden door Push To Talk. Met een uitgedacht communicatieplan voor de verschillende sociale mediakanalen van ASTRID, wist Push To Talk op welke (belangrijke) momenten in te spelen doorheen de tijdlijn van dit project. Van bezoekers warm maken voor het event tot followers meenemen achter de schermen, ook op dat vlak zorgde het communicatiebureau voor een ijzersterke aanpak. Want alles staat en valt met communicatie, toch?  

Blijk van appreciatie 

Conclusie: ook tijdens dit event kon Push To Talk terugvallen op sterke medewerkers met een ongelooflijke inzet. Dat de kroon op het werk een daverend applaus en een prachtig dankwoord van de klant opleverde, zorgde ook voor het communicatiebureau voor een grote glimlach. Op naar de volgende (succes)editie! 

Meer van pushtotalk :