Event Agencies

Dec 2, 2022, 17:36
MediaMixer en Push To Talk fuseren

MediaMixer en Push To Talk fuseren

29 september 2022

De communicatiebureaus MediaMixer en Push To Talk verenigen na  enkele jaren samenwerking officieel hun krachten onder één bedrijf en één naam: MEDIAMIXER. De fusie zorgt op korte termijn voor meer efficiëntie, maar creëert op lange termijn ook de nodige slagkracht om als onafhankelijke speler meer internationale projecten te realiseren en middelen te investeren in groei en diversificatie.

Samen verhalen maken én vertellen

De expertise van de twee agentschappen sluit perfect op elkaar aan: het ene is een content marketingbureau met video in hun DNA, de andere een communicatiebureau gespecialiseerd in live communicatie en events met inhoud. Het nieuwe, gefuseerde MediaMixer kan voortaan verhalen vertellen via video, live en digital communication, events en media. Dankzij de in-house creatieve studio kan alle content die hiervoor nodig is bovendien door het eigen team gemaakt worden.

Samen groeien

De voorbije jaren was door succesvolle realisaties met trouwe klanten de omzet reeds gegroeid tot 8,5 miljoen euro. Ondertussen lopen ook gesprekken om verder uit te breiden op de internationale markt. De ambitie is om nog verder te groeien.

Samenwerken / samen duurzaam werken

Het team van het nieuwe MediaMixer bestaat nu uit 35 multidisciplinaire denkers en doeners. Op dit moment staan er bovendien nog een tiental vacatures open en in de toekomst zal dit team van 45 zelfs nog een stuk verder worden uitgebreid, zodat de medewerkers mee kunnen groeien met het verhaal van het nieuwe bedrijf.

Nieuwe structuur

CEO Antoon Theunissen neemt voortaan het zakelijk en strategisch management voor zijn rekening, terwijl Tom Bellens als CEO zich vooral zal focussen op marktpositionering, communicatie en corporate culture.

Nieuw adres

Begin november verhuist het nieuwe MediaMixer naar een nieuw gebouw in de schaduw van het MAS in Antwerpen.

In de volgende editie van Experience leest u een uitgebreid interview over de fusie met CEO’s Antoon Theunissen en Tom Bellens.

MediaMixer
Lamorinièrestraat 161,
2018 Antwerpen

Antoon THEUNISSEN
CEO
Tel. +32 475 62 48 26
antoon@mediamixer.be

Tom BELLENS
CEO
Tel. +32 491 64 45 86
tom.bellens@mediamixer.be

Meer van MediaMixer :