Event Agencies

Apr 24, 2024, 2:22
White Rabbit gaat verder onder de vleugels van Push To Talk

White Rabbit gaat verder onder de vleugels van Push To Talk

07 april 2022

De afgelopen maanden kwamen Jo Haegeman en Tom Bellens, de zaakvoerders van respectievelijk evenementenbureau White Rabbit en live communicatie agentschap Push To Talk, tot een akkoord over een overname. Push To Talk neemt het merk, de ervaring en kennis van White Rabbit over.

Het verhaal van White Rabbit begon in 2008, toen Jo Haegeman zijn kennis als groepsdynamicus en coach wou gaan vertalen naar events. Jo: “Ik wist hoe een groep reageert, hoe de psychologie van mensen in mekaar zit, en hoe emoties en verwachtingspatronen werken. Dat wou ik ook gaan toepassen voor events. Hoe ga je een boodschap brengen, hoe ga je emotie brengen, hoe creëer je een experience op een manier die écht raakt? Met White Rabbit hebben we daar toch een pioniersrol gespeeld. Onze events staan voor kwaliteit en details, waarbij de boodschap en emotie centraal staan.”

Beleving én inhoud

Voor Tom Bellens was er meteen een match met White Rabbit. “Jo’s gedrevenheid om met zijn events kwaliteit na te streven en een boodschap te brengen sprak mij aan. Want hoewel White Rabbit gekend staat voor een sterke beleving, werken ze toch ook steeds inhoudelijk gedreven. Dat is iets waar wij ons ook in herkennen.”

Geen standaardformules

Beide heren hechten in hun werk ook veel belang aan eerlijkheid en transparantie. Jo Haegeman: “Ik wil een klant niet naar de mond praten, maar probeer hem een eerlijk advies geven. Als ik denk dat iets niet zal werken, dan stel ik een alternatief voor, en leg ik dat ook uit. Ik wil echt proberen de klant te helpen en het beste event neer te zetten dat voor hem het best gaat werken.” Tom Bellens gaat verder: “Het is inderdaad belangrijk om op maat van de klant te werken. Wij hebben geen vaste formules op het schap liggen. Wij willen brainstormen, creatief zijn…”

Complementair

White Rabbit is nu een perfecte aanvulling op de kwaliteiten die Push To Talk al in huis heeft. “Verhalen verbinden ons”, zegt Tom Bellens. “Met verhalen brengen we binnen ons live communicatiebureau Push To Talk de waarden en ambities van een bedrijf, organisatie of merk tot leven. De laatste jaren hebben we als live communication agentschap heel wat mooie dingen mogen organiseren. We hebben zeer veel digitaal gedaan, waarbij de focus lag op inhoud en degelijkheid. Door de overname van White Rabbit komt daar nu ook het luik ‘live entertainment’ bij.”

Kruisbestuiving

Ook in die nieuwe constellatie zal White Rabbit als merknaam op de markt blijven. “Ik wou niet zomaar een overnemer die enkel geïnteresseerd was in de merkenportefeuille, zegt Jo Haegeman.  Zelf zal ik tot het einde van het jaar aan boord blijven. En eens het schip dan veilig in de haven is, ga ik mij op andere zaken richten.” “Er gaat een nieuw team aangeworven worden voor White Rabbit”, zegt Tom Bellens. “Hierin willen we nieuwe, jonge mensen kansen geven. Belangrijk is wel dat we hen meenemen in de cultuur en de eigenheid van Push To Talk én White Rabbit. White Rabbit gaat dus een inspiratie zijn voor Push To Talk, en voor een nieuwe drive zorgen binnen onze organisatie.”

Bredere expertise

“Onze sector zit in volle verandering met samensmeltingen, overnames en nieuwe initiatieven”, zegt Tom Bellens. “Samen zijn we groter en sterker dan we apart waren. We evolueren nog meer richting een bureau dat uiteenlopende diensten en expertises in huis heeft. Daarom zijn we in staat om een evenement van A tot Z vorm te geven. Zowel de vorm als de inhoud van een event meester blijven kan enkel met een sterk team professionals: de regie, begeleiding artiesten en sprekers, coaching, repetitie, scenario’s ter plaatse aanpassen na repetitie, veiligheidsadvies etc … We houden graag alle teugels zelf in de hand.”

Meer van MediaMixer :