Event Agencies

Jul 27, 2021, 7:05
Evenementenbureau Perfect+ viert zijn 25ste verjaardag

Evenementenbureau Perfect+ viert zijn 25ste verjaardag

14 september 2018

Het Brugse evenementenbureau Perfect+ Event Productions DMC heeft zijn 25ste verjaardag gevierd met een feestelijke receptie in een restaurant met uitzicht op het Brugse belfort, nauwelijks 200 meter van zijn kantoren. Deze jubileumviering werd zowel bijgewoond door de pers als door de partners, relaties en medewerkers met wie Perfect+ nauw samenwerkt.

De kwarteeuweling produceert tegenwoordig jaarlijks ongeveer 250 B2B-evenementen en mag inmiddels alle Belgische banken, de grootste consultancybureaus, de belangrijkste farmagroepen, IT- en telecombedrijven, autoconstructeurs en de grote spelers uit de voedingsnijverheid tot zijn klanten rekenen (bv. Coca-Cola, Danone, Lu, P&G), tot zelfs de Europese Commissie (10 x) toe.

Bijna de helft van die evenementen vindt plaats in Brugge, sinds jaar en dag de thuisbasis van Perfect+, maar het bureau is evengoed actief in alle grote kunststeden van het land (Gent, Brussel, Antwerpen, Mechelen, Leuven, ...) en in groene regio's zoals de Leiestreek, Vlaams- en Waals-Brabant, noem maar op. Het buitenland (London, Parijs, ...) is evenmin onbekend terrein.

"In deze veranderende digitale tijden is het bijna ongezien voor een live communication eventbureau om zo lang succesvol een eigen koers te varen. Wij zijn er in ieder geval in geslaagd. Een sleutel tot ons succes is zeker de vroege keuze geweest om behalve professioneel maatwerk en unieke eventcreatie ook concrete producten aan te bieden, zoals instapklare formats en b2b-programma's. We vervulden daarmee een nood die we bij onze klanten hadden bemerkt", blikt Wim Van Besien terug.

"We hebben altijd goed naar de markt geluisterd, en dus creëerde Perfect+ verschillende stadsrally's, detectivespelen, thema-avonden, culinaire activiteiten, speur- en zoektochten, ... uitvoerbaar in verschillende Vlaamse steden en Brussel. In Brugge alleen al lopen vandaag 25 formats en in totaal zelfs 90 in heel België", licht Van Besien verder toe. 

"Een andere factor in het succesverhaal is samenwerking. Perfect+ werkt nauw samen met stedelijke congresbureaus en is lid van diverse vakverenigingen. Maar ook intern is samenwerking ons stokpaardje. Perfect+ heeft permanent een team van 5 à 6 leden die perfect op elkaar ingespeeld zijn. In ons pand in de Geerwijnstraat is er zowel ruimte voor administratie, productie en stockage als voor vergaderen en brainstormen. We kijken ernaar uit om van daaruit nog vele evenementen uit onze kokers te toveren", sluit Van Besien af. "Op naar de 30 jaar!"

www.perfectplus.be