Event Agencies

Apr 20, 2024, 8:21
Push To Talk zet VDAB in beweging voor een ambitieus nieuw jaar

Push To Talk zet VDAB in beweging voor een ambitieus nieuw jaar

03 februari 2022

Push To Talk verzorgde vorige week de jaarlijkse online beleidsbriefing voor de VDAB-medewerkers. Met goede vibes en dance moves inspireerde het 4.000 VDAB’ers om weer een jaar lang de Vlaamse arbeidsmarkt in beweging te zetten.

Iedereen beweegt mee

De missie van VDAB is iedereen in beweging brengen. VDAB zet werkzoekenden en werknemers op weg naar een job die bij hen past en maakt werkgevers warm voor diverse talenten. VDAB laat mensen zichzelf ontdekken, ontplooien en ontwikkelen. En dat kan ook prima via dans.

Wervelend decor zorgt voor extra dynamiek

Push To Talk haalde enkele aanstormende danstalenten naar het VDAB-opleidingscentrum voor logistiek en transport in Rekkem in West-Vlaanderen. Zo ontstond een prachtig, wervelend decor dat het online event een extra dynamiek gaf.

Positieve vibes versterken inhoud

Gracieus, energiek en adembenemend mooi bewogen de dansers, soms op de achtergrond en soms als intermezzo’s tijdens het online event. Ze versterkten het inspirerende verhaal van VDAB. Wim Adriaens, gedelegeerd bestuurder van VDAB, sprak de nieuwe ambities uit. De collega’s vertelden met trots over hun bijzondere ervaringen en prachtige projecten in interviews, panelgesprekken en vooraf opgenomen video’s op de werkvloer.

Professionele voorbereiding geeft vertrouwen

Een online live event vraagt om een strakke regie en de inzet van een professioneel team. Push To Talk richtte de locatie in als opnamestudio. Een ervaren choreografe stond garant voor het artistiek spektakel. Een veiligheidscoördinator controleerde de unieke setting. Ze werden aangevuld met een geroutineerde moderator, een professionele cameraploeg, een technische crew voor montage, IT-ondersteuning, … En tot slot was er een generale repetitie de dag voordien met het hele managementteam. “We laten niets aan het toeval over. Een succesvol event start met een degelijke voorbereiding”, vertelt Tom Bellens, CEO van Push To Talk.

En dat werpt vruchten af. Push To Talk registreerde een massa positieve vibes via de online poll en de VDAB kreeg leuke reacties achteraf. Ze getuigden van ongelooflijk veel ambitie en goesting om samen aan de slag te gaan onder het gekende motto: “VDAB en iedereen beweegt mee.”

Push To Talk brengt uw cultuur tot leven.

www.pushtotalk.be

Meer van MediaMixer :