Event Agencies

Sep 20, 2019, 15:55
Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

02 juli 2018

Push To Talk organiseerde in juni 2018 de openingsevents voor AZ Sint-Maarten. Dit hypermoderne ziekenhuis tilt de medische zorg naar een hoger kwaliteitsniveau en biedt het best mogelijke comfort voor de patiënt. Artsen en medewerkers geven elke dag kleur aan het verhaal van patiënten en hun families. Push To Talk bracht hun verhalen in events en rondleidingen voor 15.000 bezoekers.

AZ Sint-Maarten is een ziekenhuis voor iedereen

In oktober 2018 opent AZ Sint-Maarten een nieuw hypermodern ziekenhuis met 650 bedden en 14 hoogtechnologische operatiezalen. AZ Sint-Maarten wordt het modernste ziekenhuis in de regio Mechelen en daarbuiten. Alle medische disciplines van de huidige drie campussen komen samen op één plaats. In het nieuwe ziekenhuis zullen 200 artsen en 1300 personeelsleden werken.

AZ Sint-Maarten koos Push To Talk uit om de openingsevents in juni 2018 te organiseren. De events moesten tonen wat het ziekenhuis van de toekomst te bieden heeft; medewerkers, patiënten en buurtbewoners enthousiasmeren voor de verhuizing; en de verbondenheid tussen de medewerkers van de drie campussen en de businesspartners vergroten. Tien dagen lang stonden events en rondleidingen op het programma voor diverse doelgroepen: medewerkers, huisartsen, specifieke groepen, vips en stakeholders en inwoners uit de regio Mechelen.

Push To Talk vertelt het verhaal van AZ Sint-Maarten

Innovaties vormen de rode draad in het nieuwe ziekenhuis. Ze verbeteren het zorgtraject en de kwaliteit van de zorg, de privacy en het comfort. Elke patiënt ligt aan een raam en krijgt eigen sanitair. Kleur speelt ook een belangrijke rol. Dankzij het slimme kleurenpallet vinden personeel, patiënten en bezoekers vlot de weg. Maar de kleuren zijn niet lukraak gekozen. Kleuren stralen rust uit, geven energie of zorgen voor een warm gevoel. Kortom, het nieuwe ziekenhuis heeft alle troeven in huis om mensen te overtuigen en te enthousiasmeren.

Iedereen geeft kleur aan AZ Sint-Maarten. Een ziekenhuis is in de eerste plaats het verhaal van en voor mensen. De medewerkers vormen een grote, kleurrijke en warme familie met het hart op de juiste plaats. Samen met de patiënten en de bezoekers brengen ze kleur en warmte in het AZ Sint-Maarten. Hun verhalen en anekdotes brengen het verhaal van AZ Sint-Maarten tot leven.

Iedereen geeft kleur aan AZ Sint-Maarten

Push To Talk haalt die kleurrijke verhalen naar boven. Het verbindt ze met de authentieke waarden van AZ Sint-Maarten. Kwaliteit, openheid, respect, samenwerken en ambitie sturen de zorgverlening en verbinden de medewerkers met elkaar.

De verhalen lopen als kleurrijke draden door elkaar en verstrengelen zich tot een sterker geheel. Zo kwam Push To Talk bij een prachtig en kleurrijk symbool: de scoubidou. De scoubidou staat voor kracht en verbondenheid. Drie gekleurde draden symboliseren hoe de drie campussen samen een geheel vormen en sterker staan in de toekomst.

Push To Talk vertelt warme verhalen, trekt kleurige en kronkelende lijnen en verweeft de scoubidou in events, getuigenissen, drukwerk, gadgets, sponsorformules… tot een authentiek en sterk geheel.

Push To Talk maakt sponsors warm voor het verhaal

Push To Talk stelde een sponsordossier samen met verschillende sponsorformules. De sponsors reageerden enthousiast op het warme en authentieke verhaal van AZ Sint-Maarten en gaven mee kleur aan de events. Bovendien mochten fullcolour sponsors hun eigen verhaal vertellen in het unieke kader van AZ Sint-Maarten. Daarbij kregen ze inhoudelijke en logistieke steun van AZ Sint-Maarten en Push To Talk.

15.000 enthousiaste bezoekers op 10 dagen

Op 8 juni 2018 overhandigde directeur Jan Ennekens een toegangsbadge aan minister Jo Vandeurzen, Maggie De Block, Bart Somers en de uitgenodigde vips, artsen en medewerkers voor een unieke inkijk in het splinternieuwe ziekenhuis.

Op alle events samen luisterden meer dan 15.000 bezoekers naar het warme en inspirerende verhaal van AZ Sint-Maarten. Op de publieke opendeurdagen daagden maar liefst 10.500 bezoekers op. Gezinnen met kinderen, ouderen, personen met een handicap, vrijwilligers en nieuwsgierigen… allemaal gingen ze op verkenning in het ultramoderne ziekenhuis. Ze luisterden, stelden vragen, namen deel aan de fotowedstrijd of de kinderzoektocht en deelden hun enthousiasme op social media.

Het innovatieve ziekenhuis trok niet alleen de aandacht van een massa bezoekers. Lokale en nationale media, van krant tot VTM-nieuws, besteedden aandachtig aan AZ Sint-Maarten, het ziekenhuis van de toekomst.

Wilt u ook kleur geven aan uw event?

Push To Talk komt graag langs om naar uw verhaal te luisteren.

U heeft een goed verhaal, wij kunnen goed vertellen.

www.pushtotalk.be

Meer van pushtotalk :