Event Agencies

Feb 23, 2020, 2:30
Push To Talk brengt cultuur AZ Sint-Maarten tot leven op Facility Awards

Push To Talk brengt cultuur AZ Sint-Maarten tot leven op Facility Awards

13 mei 2019

Het nieuwe ziekenhuis AZ Sint-Maarten won op 9 mei de Facility Awards 2019. Deze prestigieuze prijs beloont het meest innovatieve facilitaire project van het voorbije jaar. AZ Sint-Maarten won zowel de prijs van de vakjury als van het publiek voor de unieke combinatie van de nieuwbouw en de innovatieve facilitaire en logistieke ondersteuning.

Push To Talk kreeg eerder al een nominatie voor de BEA Awards voor de organisatie van 14 openingsevents voor AZ Sint-Maarten. Maar liefst 15.000 bezoekers kwamen het nieuwe ziekenhuis bewonderen en luisteren naar de verhalen van medewerkers, partners en patiënten. Iedereen geeft kleur aan AZ Sint-Maarten.

Push To Talk heeft ook een steentje bijgedragen aan deze Facility Award. Push To Talk hielp projectleider Jan Claesen en facilitair manager Annelies Van Gaver bij de opbouw van hun presentatie om de jury te overtuigen. Daarnaast stond Push To Talk in voor het scenario, de opname en montage van alle ondersteunende video’s. Zo komt de cultuur van AZ Sint-Maarten tot leven.

In die cultuur staat de kwaliteit en veiligheid van de zorg en het comfort voor de patiënten en medewerkers voorop. De nieuwbouw bood AZ Sint-Maarten een unieke kans om alle logistieke processen en technologieën door te lichten en te verbeteren. AZ Sint-Maarten is hét ziekenhuis van de toekomst.

Wij zijn Push To Talk.

Wij brengen uw cultuur tot leven.

Meer van pushtotalk :