Event Agencies

Sep 22, 2019, 6:23
Push To Talk organiseert opening De Boogkeers voor Antwerp Management School

Push To Talk organiseert opening De Boogkeers voor Antwerp Management School

25 maart 2019

Push To Talk organiseerde de officiële opening van De Boogkeers, de nieuwe campus van de Antwerp Management School. Daarbij werden ook het nieuwe logo en huisstijl bekendgemaakt. Tijdens de opening kon het kruim van de academische en ondernemerswereld met elkaar kennismaken en contacten leggen. Zo ontstaat de basis om in de toekomst samen innovatieve oplossingen te creëren.

De Boogkeers nodigt uit om samen te werken

De Boogkeers is een innovatieve en duurzame campus. De nieuwe site bestaat uit een combinatie van nieuwbouw, renovatie en restauratie van de voormalige OCMW-gebouwen aan het Mechelseplein. In de gebouwen volgen internationale master-na-masterstudenten en professionals executive opleidingen.

AMS zet in op de kruisbestuiving tussen onderwijs, onderzoek en ondernemerschap. Het profileert zich als een partner voor complexe strategie-, transformatie- en organisatievraagstukken. De Boogkeers biedt een open en dynamische werkplek voor elke taak of activiteit. Het nodigt uit om in een ongedwongen sfeer samen te komen en te werken.

Opening brengt ondernemers en academici samen

Tijdens de opening kon het kruim van de academische en ondernemerswereld met elkaar kennismaken en contacten leggen om in de toekomst samen te werken. Een rijk netwerk is belangrijk, maar slechts een eerste onmisbare stap richting cocreatie en business design thinking. De genodigden leerden ook de campus kennen d.m.v. een inspirerende wandeling met verscheidene stopplaatsen doorheen het gebouw. Een verrassende flashmob toonde de modulariteit van het aanwezige meubilair.

AMS onderwijst de principes van business design thinking in een masterclass. Ondernemers leren er samen vanuit diverse disciplines creatieve en innovatieve oplossingen ontwerpen voor complexe problemen. Alleen door samen te werken blijven bedrijven relevant in een wereld die razendsnel verandert. AMS ziet het als zijn taak om design thinking te lanceren en verbinding voor en met ondernemers mogelijk te maken. Push To Talk werkt daar graag aan mee.

Cocreatie leidt tot spraakmakende events

Cocreatie zit in het DNA van Push To Talk. Elke dag werkt Push To Talk voor en met ondernemingen, non-profitorganisaties en overheden. Push To Talk gelooft in duurzaam ondernemen en in samenwerken met andere creatieve ondernemers en freelancers. Of confronteert inzichten uit de ondernemerswereld, de creatieve en de veiligheidssector. Zo komen nieuwe ideeën tot leven in spraakmakende events en live communicatie.

Benieuwd wat cocreatie voor uw event kan betekenen?

Push To Talk luistert naar uw verhaal. Maar uw event mag geen onemanshow zijn. Uw publiek geen klankbord. Push To Talk biedt ruimte voor dialoog en stimuleert de conversatie. Zo komen authentieke verhalen en echte emoties naar boven. En ontstaan kansen om samen een mooie toekomst te creëren.

www.pushtotalk.be

We organise your conversation

Meer van pushtotalk :