Event Agencies

Sep 22, 2019, 5:43
Push To Talk verbindt werknemers Viabuild op jaarlijkse kick-off

Push To Talk verbindt werknemers Viabuild op jaarlijkse kick-off

05 februari 2019

Op de eerste werkdag van 2019 organiseerde Push To Talk het jaarlijkse kick-off event voor aannemingsbedrijf Viabuild. Na een opleidingsdag in het teken van de bedrijfswaarden volgde een inspirerende presentatie. Push To Talk liet de werknemers samen hun verhaal vertellen. Zo komt de bedrijfscultuur tot leven en gaan de waarden de ambities voor 2019 echt inspireren.

Waarden verbinden

Op de eerste werkdag van het jaar komen alle 700 arbeiders, bedienden en kaderleden samen voor een goedgevulde opleidingsdag. Daarin worden ze klaargestoomd om de bedrijfswaarden in praktijk te brengen. Viabuild heeft zijn bedrijfswaarden vertaald in het letterwoord STEAM. S staat voor Safety, T voor Team, E verwijst naar Efficiency, A naar Always an eye on the future en M verwijst naar Motivated and driven.

Cultuur komt tot leven

Viabuild verenigt sinds 2013 meerdere aannemingsbedrijven gespecialiseerd in wegenwerken, afbraak- en grondwerken, asfaltwerken, asbestverwijdering, burgerlijke bouwkunde en rioolrenovatie. De werknemers werken op werven verspreid over het hele land.

Push To Talk brengt alle werknemers samen in events en de bedrijfskrant Connect. Daarin komen de bedrijfscultuur en waarden tot leven. Telkens spelen de werknemers van Viabuild de hoofdrol.

Together we connect

Op 7 januari 2019 nam Push To Talk de regie in handen van de afsluitende presentatie op de jaarlijkse kick-off van Viabuild. Interviews, PowerPoints en video’s wisselden elkaar snel af, zodat de inhoud bleef boeien.

Eerst volgt er een fiere terugblik op het harde werk in 2018. Een video in de nieuwe huisstijl toont de indrukwekkende reeks werven waar Viabuild vorig jaar aan de slag was. Het resultaat van al dat teamwork is een bedrijf in volle groei dat mooie cijfers kan voorleggen.

Dan presenteren de peters en meters de ambities voor 2019 voor elk van de kernwaarden. In een leuke video vertellen echte werknemers waar Viabuild voor staat en wat hen verbindt. Zo brengen ze de Viabuild-cultuur tot leven en helpen ze de ambities te verwoorden. Together we connect.

Tot slot zoomen we in op de uitdagingen van vandaag en morgen. Twee collega’s haasten zich om voor dag en dauw op elke Viabuild-werf in het land de vlag met het nieuwe logo te laten wapperen. Missie geslaagd. Let’s connect.

De kick-off zit erop en eindigt met een drink, waarop de medewerkers elkaar nog beter leren kennen.

Wilt u ook uw cultuur tot leven brengen?

Push To Talk laat werknemers en stakeholders uw cultuur beleven. Verhalen worden emoties. Uw boodschap beklijft. Uw event wordt live communicatie.

www.pushtotalk.be

We organise your conversation

Meer van pushtotalk :