Event Agencies

Sep 22, 2019, 18:28
Wim Kegelaers wordt live conversation manager bij Push To Talk

Wim Kegelaers wordt live conversation manager bij Push To Talk

04 oktober 2018

Wim Kegelaers versterkt het team van Push To Talk als live conversation manager. Een gepassioneerd en getalenteerd senior projectmanager komt goed van pas want bij Push To Talk staan de volgende maanden namelijk veel complexe projecten op de planning.

Tom Bellens (CEO Push To Talk): “Wim verstaat de kunst om het verhaal van een bedrijf met passie te vertalen in een event of communicatietraject van creatief concept tot veiligheidsaanpak.”

Events organiseren is een passie

Tom Bellens haalde Wim jaren geleden binnen bij The Oval Office. Toen al vielen zijn passie en gedrevenheid op.

Wim: “Na mijn stageperiode kreeg ik van Tom meteen een vaste job aangeboden. Ondertussen leerde ik alle knepen van het vak: strategisch denken, plannen, budgetteren, realiseren, controleren en communiceren en dit voor zeer uiteenlopende merken als BMW, GS1, ABVV, MINI, ... Nadien kon ik me bij Easyfairs specialiseren in het organiseren van beurzen en de ganse marketing hierrond, zowel langs de bezoekerskant als de exposantenzijde. Wat mij aanspreekt bij Tom is dat hij nooit zomaar een feestje organiseert. Elk event start bij hem bij het bepalen van de organisatiecultuur en het doel van de klant. Met een klein team en een vaste pool freelance experts brengen ze bij Push To Talk samen dat verhaal tot leven. Daar kijk ik naar uit.”

Events met inhoud vragen structuur

Push To Talk organiseert zowel kleine als grote complexe events. Daarbij gaat veel energie naar inhoudelijke afstemming, duidelijke afspraken en gestructureerde plannen.

Tom: “De gestructureerde aanpak en duidelijke opvolging van Wim kan Push To Talk goed gebruiken. Een geslaagd event vraagt om een vlekkeloze organisatie.”

Creativiteit en veiligheid gaan hand in hand

Een massa volk, een ongezien spektakel, strakke deadlines… Elk event houdt risico’s in. Een eventorganisator is creatief en denkt out of the box. Het publiek verwacht een onvergetelijke belevenis. Medewerkers moeten veilig kunnen werken. Veiligheid en creativiteit gaan hand in hand.

Wim: “Tom is naast organisator ook preventieadviseur. Ik heb van hem geleerd dat elk event risico’s inhoudt, maar dat je niet aan creativiteit hoeft in te boeten door op de veiligheid te letten. Dit heeft me ertoe aangezet om ook de getuigschriften van preventieadviseur niveau 3 en VCA te behalen.”

Benieuwd hoe een event uw organisatiecultuur tot leven kan brengen?

Push To Talk organiseert spraakmakende events en live communicatie voor ondermeer Securitas, AZ Sint-Maarten, Umicore, Norther, VDAB, Educam, Siemens, ….

Push To Talk verwoordt uw ambities, analyseert uw organisatiecultuur en brengt die tot leven. Het vertaalt uw cultuur en strategie in emoties. De boodschap beklijft en het event wordt live communicatie: op de werkvloer, bij de stakeholders en op social media.

Lees er alles over op www.pushtotalk.be

Meer van pushtotalk :