Event Agencies

Sep 19, 2020, 4:07
Push To Talk zoekt Event coördinator en Communicatie Manager

Push To Talk zoekt Event coördinator en Communicatie Manager

14 december 2017

Als ervaren organisator van spraakmakende events en live communicatie brengt Push To Talk inhoud tot leven. Ben jij ook zo’n passionele verteller en strateeg die van wanten weet? Dan ben je beslist welkom in het enthousiaste team van Push To Talk.

Bij Push To Talk vertrek je van een stevig onderbouwd verhaal. Je vertaalt een strategie en boodschap in een event met inhoud en vorm, woord en beeld. Dat is precies wat Push To Talk verwacht van een Event Manager en Communicatie Manager: je brengt inhoud tot leven, je zet content in beweging.

Je komt terecht in een kleine maar enthousiaste ploeg. Afhankelijk van het project werk je samen met specialisten uit het Duval Union ecosysteem en tal van freelancers. Sterk werk leveren met een sterk team: daar gaat het om.

Wat verwacht Push To Talk van jou?

Als Event Coördinator zit organiseren in je bloed. Je laat niets aan het toeval over. Je denkt mee als het nodig is. Je biedt weerwerk als het moet. Je werkt voor kleine en grote projecten. De ene dag organiseer je een congres of opendeurdag, de andere dag een massaspektakel. Kortom, een draaiboek maken, inspelen op het onverwachte of collega’s enthousiasmeren. Je bent klaar om je helemaal te smijten.

Als Communicatie Manager ben je een passionele verteller die een boodschap weet te verpakken in een boeiend en vooral beklijvend verhaal. Je creëert live communicatie, audiovisuele content, creatieve print en online communicatie zowel voor interne als voor externe communicatie. Je vertaalt een bedrijfsstrategie in een communicatie- en mediaplan en staat op scherp tijdens een crisis of event. De ene dag zorg je voor een creatieve uitnodiging  of congresmappen, de andere dag bedenk je het scenario voor een corporate video.

In beide gevallen heb je enorm veel goesting om van elk event een inspirerende belevenis te maken. Hoe kun je Push To Talk daarvan overtuigen? Dat weet jij zelf het best. Je opleiding, je ervaring, een creatief idee of concept, een fantastisch filmpje, ...  

Vertel jouw verhaal. Dan vertellen zij dat van Push To Talk.

Push To Talk organiseert spraakmakende events en live communicatie met passie. Startpunt is altijd het doel dat een bedrijf wil bereiken. Push To Talk vertaalt elke boodschap in een oprecht verhaal, maakt emoties los en zet on- en offline conversaties in gang. Zo worden conversaties de motor van echte verandering.

Push To Talk staat voor meer dan 15 jaar ervaring en werkt voor klanten als Securitas, Umicore, AZ Sint-Maarten, Emmaüs, Stad Antwerpen, …

Je vindt dit creatieve in het gerenoveerde PAKT in Antwerpen. Het PAKT is een hotspot en hutsepot van ondernemers en stadslandbouwers die Antwerpen voeden met creativiteit en culinaire experimenten.

Wil jij meeschrijven aan dit unieke verhaal?

Vertel dan meteen jouw verhaal. Wat kan je voor Push To Talk betekenen? Hoe wil jij de job graag invullen? Ben je jong en ambitieus of ervaren en van vele markten thuis? Werk je liever vast of freelance? Aarzel niet en neem meteen contact op Push To Talk.

Solliciteer nu: stuur je motivatie en cv naar:

Push To Talk

t.a.v. Tom Bellens

ILoveToWork@pushtotalk.be

www.pushtotalk.be

Meer van pushtotalk :