Vaste & tijdelijke locaties

May 18, 2024, 3:34
Amuse, een nieuwe troef voor Antwerp Expo

Amuse, een nieuwe troef voor Antwerp Expo

29 februari 2024

Antwerp Expo, gelegen in het hart van de bruisende stad Antwerpen, brengt jaarlijks zo’n 500.000 bezoekers samen op meer dan 60 beurzen, events en conferenties. Sinds eind vorig jaar beschikt Antwerp Expo over een extra troef: de gloednieuwe blackbox Amuse, een stijlvolle ruimte voor een breed scala aan events.

Wat uw plannen ook zijn, Antwerp Expo heeft er plaats voor! Vijf eventhallen, zes meeting rooms, twee instapklare blackboxes, één foyer. Aan u de keuze. En er is meer. Het team van Antwerp Expo denkt met u mee over het juiste format, de ideale partners, de creatieve invulling... Alles om u volledig te ontzorgen.

State-of-the-art blackbox Amuse

Na het grote succes van de event blackbox Avenue, gekend van onder andere het Gala van de Gouden Schoen, lanceert Antwerp Expo nu haar nieuwe blackbox Amuse. Wat Amuse voor u in petto heeft? Een ongeëvenaarde sfeer die alle zintuigen prikkelt, all-inclusive pricing én oneindig veel opties om uw noden en wensen te vervullen. Heeft u een kleinere ruimte nodig? Dan kan Amuse opgedeeld worden in drie compartimenten die u via een aparte ingang kan bereiken. Ziet u het eerder groots? Dan wordt Amuse voor u uitgebreid tot maar liefst 4.000 m²!

Vuurdoop tijdens BOA, BORA en BOCA

Eind vorig jaar beleefde Amuse haar vuurdoop toen het de uitreiking van de Best of Activation Awards, Best of Reputation Awards en Best of Content Awards mocht ontvangen. Amuse werd voor deze gelegenheid opgedeeld in verschillende compartimenten: een ruimte voor de awarduitreiking zelf, met stoelen in theateropstelling, én een aparte ruimte voor de welkomstdrink en receptie na de prijsuitreiking. Eén groot feest, want ’s avonds vond ook de uitreiking van de Best of Event Awards plaats in Avenue, het grote zusje van Amuse. 

Uw event in Amuse? We’ll make it happen together! Neem volledig vrijblijvend contact op via sales@easyfairs.com.

Meer van Easyfairs :