Vaste & tijdelijke locaties

Aug 24, 2019, 18:23
Derde editie van Grand Depot Outlet uitverkocht

Derde editie van Grand Depot Outlet uitverkocht

20 februari 2018

Retailers lopen warm voor mega outlet

Het loopt storm voor het nieuwe outletconcept Grand Depot Outlet. Amper 14 dagen na de start van de reserveringsperiode waren alle shops voor retailers al uitverkocht. Zo wordt de derde editie opnieuw de place to be voor alle koopjesjagers.

Met kleppers zoals Hunkemöller, ZEB, Go Sport, Loyalty Solutions (met o.a. Brabantia, Royal Boch, Hampton Bays, …), Aerts NV (met Salt & Pepper en Yong) en Hanes (met o.a. DIM) is het event opnieuw een echte hoogmis voor koopjesjagers. Van fashion en sportsware tot home- en gardenartikelen met tot wel 75% korting. Je vindt er voor elk wat wils.

“Retailers kennen soms pas laat de omvang van hun stockresten”, vertelt Alain D’Haese, Head of Easyfairs Venues Belgium. “Toch merken we dat het beperkte aantal plaatsen felbegeerd is. Het feit dat onze derde editie meteen uitverkocht is, spreekt boekdelen.”

Antwerp Expo is voor de tweede maal het decor van deze mega outlet. Deze uitverkochte editie biedt op 23, 24 en 25 februari plaats aan 6 shops met meer dan 30 merken. En het is meer dan een doorsnee stockverkoop dankzij de gratis vestiaire voor shoppingbags, de photobooth en een foodplaza.

“De consumenten hebben we al overtuigd, dat bewijst de vlotte ticketverkoop. Nu blijkt dat ook de brede retailsector het concept goed smaakt, willen we verder inzetten op uitbreiding van 6 naar 10 edities per jaar.”

Kalender:

  • Antwerp Expo op 23, 24 en 25 februari in Antwerpen
  • Flanders Expo op 23, 24 en 25 maart in Gent
  • Nekkerhal Brussels-North op 25, 26 en 27 mei in Mechelen
  • Namur Expo op 22, 23 en 24 juni in Namen
  • Antwerp Expo 7, 8 en 9 september in Antwerpen
  • Flanders Expo 2, 3 en 4 november in Gent

Openingsuren:
Vrijdag 13 tot 20 uur
Zaterdag 10 tot 18 uur
Zondag 10 tot 17 uur
 
Meer info & tickets:

www.granddepotoutlet.be

www.easyfairs.com

Meer van Easyfairs :

Easyfairs