Vaste & tijdelijke locaties

Sep 15, 2019, 18:04
Easyfairs België neemt de event activiteiten van de vzw Textirama over

Easyfairs België neemt de event activiteiten van de vzw Textirama over

30 januari 2018

De Belgische afdeling van de multinationale groep Easyfairs, gespecialiseerd in het organiseren van events en het managen van beursgebouwen en congrescentra, neemt met ingang van vandaag de event activiteiten van de vzw Textirama over. De vzw Textirama verzorgt al jarenlang de promotie van de textielsector in België.

Easyfairs België voegt hiermee 4 beurzen en een congres aan haar portfolio toe, waarvan het merendeel in de professionele sector van interieurtextiel: Intirio, MoOD, Indigo Home Edition en het Intirio Congres zijn ondertussen begrippen geworden in de sector van interieur en textiel in België. Ook Goed Gevoel Ladies Fair, een belevingsevent voor vrouwen en een samenwerking met het magazine Goed Gevoel van De Persgroep, wordt met de deal mee overgedragen.

Met de overname door Easyfairs, blijft de organisatie van deze evenementen gevrijwaard en de promotie van de sector gegarandeerd.

“Wij geloven in de kracht en het potentieel van de beurzen en het congres van Textirama. We willen hen verder doen groeien dankzij onze internationale middelen en mogelijkheden, onze ervaring in de organisatie van multi-format events en de synergiën met onze andere beurzen. Dit zal ten goede komen aan de ganse textielsector in België” zegt Dirk Oosterlinck, Head of Easyfairs Events België.

Een belangrijk onderdeel van de overname van deze activiteiten is het feit dat Patrick Geysels en zijn team, die de beurzen en het congres jarenlang met succes organiseerden en die de markt door en door kennen, Easyfairs mee komen versterken. Patrick Geysels zal de nieuwe B2B business unit ‘Textiles, Interior & Design’ leiden en verder ontwikkelen. Op die manier blijft de jarenlange ervaring van Patrick en zijn team behouden en de kennis van de sector verzekerd.

"Textirama vzw is een ervaren beursorganisator met hoofdzakelijk niche events in de textielsector en voegde daar 5 jaar geleden Goed Gevoel Ladies Fair aan toe. In een snel veranderend beurslandschap zoeken we continuïteit en professionaliteit. Binnen een organisatie als Easyfairs vinden we de schaalvergroting die we nodig achten om verder te kunnen groeien. Overtuigd dat we een nieuw en boeiend hoofdstuk toevoegen aan een reeds mooi verhaal!" bevestigt Patrick Geysels,

Ook de leden van de adviesraad van de vzw Textirama zullen een adviserende rol blijven opnemen binnen deze nieuwe business unit.

“Met deze beurzen in de B2B interieur- en decoratiesector en Goed Gevoel Ladies Fair in het B2C segment, voegen wij een nieuwe en belangrijke business unit aan onze porfolio toe die ons in staat stelt om nieuwe synergiën met onze bestaande beurzen te ontwikkelen. En met de komst van Patrick Geysels en zijn team zijn we er ook zeker van dat de jarenlange ervaring en de kennis die doorheen de jaren is opgebouwd, behouden blijft” besluit Dirk Oosterlinck. 

www.easyfairs.com

Meer van Easyfairs :

Easyfairs