Vaste & tijdelijke locaties

May 18, 2024, 1:48
Van der Valk Hotel Gent viert op 1 april 2024 haar 3-jarig bestaan

Van der Valk Hotel Gent viert op 1 april 2024 haar 3-jarig bestaan

14 maart 2024

Ja, u leest het goed, geen grap, maar wel drie jaar van onvergetelijke momenten sinds de uitdagende tijden van het coronavirus. Het is verbazingwekkend hoe snel de tijd is gevlogen en hoeveel er werd bereikt in deze periode. Het team van Van der Valk Hotel Gent is dankbaar voor kansen die men heeft gekregen van zijn gasten en partners gedurende deze reis.

Bovendien is Van der Valk Hotel Gent verheugd om met trots aan te kondigen dat het in 2023 de gouden award heeft gewonnen voor de beste evenementenlocatie in België, toegekend door MeetingsPlatform NL. Deze prijs is een leuke erkenning en bevestigt het streven naar perfectionisme, elke dag opnieuw. De skybar, als de kers op de taart, stelt het hotel in staat om de meest memorabele evenementen te organiseren voor kleinere gezelschappen maar zeker ook voor grote groepen. Bij Van der Valk Hotel Gent vindt u alles onder één dak: eten, vergaderen, slapen én feesten!

Dus kom zeker eens langs en vier mee terwijl er wordt teruggekeken op drie jaar van succes en vooruitgekeken naar een toekomst vol mogelijkheden en mooie ervaringen!