Vaste & tijdelijke locaties

Jul 12, 2020, 22:01
Easyfairs Venues lanceert anti-verdwaalbandjes voor kinderen

Easyfairs Venues lanceert anti-verdwaalbandjes voor kinderen

31 augustus 2018

Flanders Expo, Namur Expo, Antwerp Expo en Nekkerhal Brussels North bieden vanaf september gratis ‘anti-verdwaalbandjes’ voor kinderen aan. Hiermee anticipeert Easyfairs Venues als uitbater op mogelijk verloren gelopen kinderen op beurzen en events georganiseerd in haar locaties.

Drukbezochte beurzen en events zijn vaak een doolhof voor kinderen. Zelfs met ogen op je rug ontsnapt een kind soms enkele tellen aan je aandacht. Dankzij de anti-verdwaalbandjes, polsbandjes met daarop de naam van het kind en het gsm-nummer van de begeleider, is een verloren gelopen kind zo weer terug.

Easyfairs Venues wil hiermee de bange momenten van ouders en begeleiders van verloren gelopen kinderen zoveel mogelijk beperken. “Je kind ergens kwijt geraken is voor veel ouders een traumatische ervaring”, licht Alain D’Haese, COO Easyfairs, toe. “Via dit hulpmiddel hopen we dat ook gezinnen onbezorgd genieten van een bezoek aan onze locaties.”

Begeleiders kunnen in alle locaties van Easyfairs Venues (Flanders Expo, Antwerp Expo, Nekkerhal Brussels – North, Namur Expo) gratis anti-verdwaalbandjes vragen. De polsbandjes zijn goed beschrijfbaar, onscheurbaar en waterafstotend.

“Tot op heden zijn we gespaard gebleven van horrorscenario’s waarbij een verloren gelopen kind niet meteen gevonden werd, toch willen we hierop anticiperen door gratis deze polsbandjes aan te bieden”, vertelt Alain D’Haese, COO Easyfairs Venues. Easyfairs Venues volgt hiermee o.a. het voorbeeld van diverse (kust)steden en de Lokale Politie.

www.easyfairs.com

Meer van Easyfairs :

Easyfairs