Vaste & tijdelijke locaties

Dec 14, 2019, 22:46
Uitnodiging: Breakfast For a Better Life

Uitnodiging: Breakfast For a Better Life

20 november 2015

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een essentieel begrip bij Artexis Easyfairs. Met het oog op verantwoord ondernemen organiseert het CSR-comité op donderdag 3 december een gezellig winterontbijt in Flanders Expo waarvan de opbrengst integraal naar vzw For a Better Life gaat. Het ontbijt gaat door op donderdag 3 december 2015 van 8u tot 10u in Marie & Luigi, het restaurant in hal 1 van Flanders Expo. En ook u bent van harte welkom!

Tweede editie

Na een succesvolle editie in 2014, waarbij €3000 werd geschonken aan de vzw, besloot het Artexis Easyfairs CSR-team het ontbijt voor een tweede keer te organiseren.

Bezoekers kunnen zich hier inschrijven

Na inschrijving kan er ter plaatse cash betaald worden.

Samen For a Better Life

Vzw For a Better Life zet zich in voor een betere wereld in zowel in eigen land als in het buitenland. Ze doen dat via directe steun, financieel of in natura, aan zorgvuldig gekozen verenigingen en NGO’s.

De vzw schenkt de opbrengst van het ontbijt aan SAANCHO. Nepal werd begin dit jaar getroffen door een aardbeving. SAANCHO (sleutel in het Nepalees) zal ervoor zorgen dat de verwoeste klaslokalen op korte termijn terug opgebouwd worden.

(H)eerlijk ontbijt

Het ontbijt bestaat uit een gevarieerd aanbod van dranken, koffiekoeken, vers fruit, ontbijtgranen, gekookte eitjes, versgebakken spek, etc.

Voor een ontbijt inclusief dranken betaalt de bezoeker 8 euro. Het ontbijt inclusief dranken en een glaasje bubbels kost 10 euro.

Meer informatie: flandersexpo.be/nl/breakfast

www.artexis.com

Meer van Easyfairs :

Easyfairs