Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 22:38
Radisson Blu Palace Hotel Spa stelt nieuwe meeting packages voor

Radisson Blu Palace Hotel Spa stelt nieuwe meeting packages voor

20 november 2015

Met 120 kamers en 8 prima uitgeruste meeting rooms schuift het Radisson Blu Palace Hotel in Spa zich naar voor als ideale locatie voor de organisatie van seminaries en bijeenkomsten. Het team van het prestigieuze en uitstekend gelegen hotel stelt u graag haar nieuwe ‘meeting seminar package’ voor.

Om elke meeting en seminarie in de meest comfortabele omstandigheden te laten verlopen, stelde het Radisson Blu Palace Hotel in Spa een totaalpakket samen. Naast de huur van de meeting room met beamer, geluidsinstallatie en wifi, omvat de package ook een welkomstkoffie, twee koffiebreaks en een lunch met naar keuze een tweegangenmenu of een sandwichbuffet. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd. Bovendien mag het hotel zich beroepen op een prima ligging in het stadscentrum en is er ook een ruime parking voorzien.

Staff party

Bedrijven die op zoek zijn naar een all-in pakket voor een eindejaarsparty met klanten of medewerkers, zijn ook in het Radisson Blu Palace Hotel in Spa aan het juiste adres.

Vanaf 145 € per persoon genieten de gasten van een package met cava en zakouskis als welkom. Daarna volgt een uitstekend gevuld ‘Round The World’-eindejaarsbuffet, inclusief drankjes en één uur ‘open bar’ met muziek. Ten slotte zijn ook nog eens één overnachting in een dubbel standaard kamer en een lekker ontbijt inbegrepen.

Meer info:

Tel + 32 87 972700

www.radissonblu.com/palacehotel-spa