Vaste & tijdelijke locaties

Sep 15, 2019, 17:57
Nieuwe eventruimtes in Flanders Expo, Gent

Nieuwe eventruimtes in Flanders Expo, Gent

06 oktober 2015

Flanders Expo breidt uit met 2 nieuwe multifunctionele ruimtes

De voorbije maanden is er in, op en rond Flanders Expo hard gewerkt. Alle veranderingen en optimalisaties aan onze eventlocatie gebeuren in het kader van het Masterplan. Zo is de aanleg van de nieuwe Frontparking maar één van de vele optimalisaties.

Artexis zet meer en meer in op evenementen, conventies en conferenties, al dan niet gelinkt aan beurzen, met als doel het verhogen van de bezoekersbeleving. Onze huidige infrastructuur, FLEX Event Center, leent zich perfect voor kleine & grote evenementen zoals conferenties, personeelsfeesten, vergaderingen, beurzen, en veel meer.

Daarom is het Flex Event Center nu uitgebreid met twee nieuwe multifunctionele ruimtes:

  • FLEX XL bevindt zich onder de glazen koepel van Flanders Expo. Volledig in het zwart, in een klassevolle en moderne omgeving, zodat snel en modulair de juiste sfeer gecreëerd kan worden. De ruimte beschikt over akoestische wanden en biedt plaats aan max. 800 personen. Samen met de FLEX Lounge, een intieme ruimte, en de FLEX Meet, 4 seminarieruimtes (tot 500 personen), maakt de FLEX XL het FLEX Event Center compleet.
  • Sky lounge is een knap afgewerkte ruimte met zicht op hal 1 en kan worden ingezet voor seminaries, recepties, diners en vele andere evenementen. De scheidingswand en twee ingangen zorgen ervoor dat er twee evenementen tegelijk kunnen plaatsvinden. Uiteraard zijn beamer en projectie standaard in deze ruimte voorzien.

In het FLEX Event Center zijn in een trendy kader, maar liefst 9 verschillende ruimtes die combineerbaar zijn tot 1 grote ruimte en aanpasbaar in functie van het evenement. Ontdek meer over de mogelijkheden van deze verschillende eventruimtes op www.flandersexpo.be/nl/Meeting-Center.

Voor meer informatie, ga naar www.artexis.com

Meer van Easyfairs :

Easyfairs