Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 12:52
Wegdromen in Ghent Marriott, of thuis!

Wegdromen in Ghent Marriott, of thuis!

06 oktober 2015

Ghent Marriott heeft recent alle kamers vernieuwd om uw verblijf nog comfortabeler te maken dankzij de combinatie van modern design, comfort en gemak. Maar er is nog meer nieuws: voortaan kunt u namelijk ook thuis genieten van de super-luxueuze bedden van de Ritz Carlton Hotels.

In Ghent Marriott kunt u voortaan uw eigen muziek streamen op de nieuwe 48" flat-screen HDTV en zalig wegdromen in de nieuwe bedden van de ultra-luxueuze 'bedding line' van de Ritz Carlton Hotels, met nieuwe lakens en comfortabele kussens. Het beddengoed is antiallergisch en staat in de top 10 van de Europese Marriott hotels.
Maar ook thuis kunt u vortaan genieten van het comfort van de fantastische bedden. Bestel daarom uw nieuwe Ritz Carlton-bed rechtstreeks bij Executive Housekeeper Marieke Vanghyseghem.

HD Video Conferencing

Ghent Marriott is zeer ambitieus en timmert hard aan de weg om het beste Meetings & Events Hotel van België geworden. Het hotel investeert daarom ook fors in de nieuwste technologie. Het internet bijvoorbeeld kreeg net een stevige boost om vlotte video-streaming en Skype te verzekeren. In het hele hotel genieten de gasten bovendien gratis WIFI. Eén van de zalen is uitgerust met de nieuwste HD-video-conferencing van Cisco.

Ghent Marriott is ervan overtuigd dat het bij meetings niet over tafels en stoelen gaat, maar over mensen die samenkomen rond een idee. Daarom focust Ghent Marriott op het doel van de bijeenkomst. Belangrijke vragen zijn: waarom wordt uw bijeenkomst gehouden? Moet u doortastende beslissingen nemen? En nog belangrijker: wanneer is uw evenement een succes? Bij Ghent Marriott weten ze dat elke bijeenkomst uniek is. Het team werkt nauw samen met de klant in functie van de juiste selectie van eten en drinken en het zorgvuldig bepalen van decor, opstelling en service. En dat niet alleen perfect in lijn met het doel van het evenement, maar tegelijkertijd ook om de deelnemers naar huis te laten gaan met blijvende herinneringen.

www.marriottghent.com

Meer van Ghent Marriott Hotel :

Ghent Marriott Hotel