Vaste & tijdelijke locaties

Aug 24, 2019, 17:27
Easyfairs investeert in bouw-, interieur- en lifestylebeurzen

Easyfairs investeert in bouw-, interieur- en lifestylebeurzen

02 juni 2016

Easyfairs is de nieuwe eigenaar van Wonen en lanceert daarnaast nog 2 nieuwe initiatieven: Spring@Countryside en Inside Out. Met deze evenementen mikt Easyfairs op een doelgroep van mensen met interesse in (ver)bouwen, interieur, tuin en lifestyle. De groep organiseert nu al de beurzen Bis, Bouw & Reno, Bois & Habitat, Energie & Habitat, Batireno en Countryside+ en wordt met de uitbreiding van haar portefeuille meer dan ooit partner van de bouw-, interieur- en lifestylesector.

Easyfairs is de nieuwe eigenaar van de bouwbeurs Wonen die jaarlijks plaatsvindt in de Nekkerhal - Brussels North in Mechelen. Elke editie staan 250 exposanten klaar om de 20.000 bezoekers de nieuwste technieken en trends in de bouw-en interieursector te tonen. De editie 2017 vindt plaats van 28 januari tot en met 5 februari 2017.

Naar aanleiding van deze overname vindt de beurs Hout & Habitat - met focus op ‘hout en natuurlijke materialen om mee te bouwen en te wonen’ - niet langer plaats in Antwerp Expo, maar wordt deze als aparte zone geïntegreerd in Wonen.

Van 24 tot en met 27 februari 2017 lanceert Easyfairs voor het eerst Spring@Countryside, een gloednieuwe landelijke lifestylebeurs in de Nekkerhal - Brussels North in Mechelen. Spring@Countryside is de lente editie van de vaste waarde Countryside+ die elke herfst plaatsvindt in Flanders Expo Gent. Het event staat garant voor een fris, nieuw aanbod uit de wereld van wellness, interieur, gastronomie, toerisme en ambachten, en brengt ook inspirerende en praktische workshops.

Het tweede nieuwe initiatief van Easyfairs in de sector is Inside Out, een event voor alle liefhebbers van interieur, tuin en zwembad. Inside Out wil daarmee mensen verenigen, verrijken en begeleiden bij de keuzes voor hun interieur en exterieur. Het aanbod gaat van de nieuwste trends over de klassieke waarden tot een unieke totaalbeleving. Inside Out vindt voor de eerste keer plaats van 11 tot en met 19 maart 2017 in Flanders Expo Gent.

Manou Van der Brempt, Head of Event Unit, omschrijft het als volgt:

“Easyfairs streeft er altijd naar om de bezoeker centraal te stellen. De mensen zijn vandaag in een gedigitaliseerde maatschappij op zoek naar relevante informatie, inspiratie, beleving en menselijk contact om hun plannen af te toetsen en de juiste beslissingen te nemen. De nieuwe initiatieven Wonen, Spring@Countryside en Inside Out spelen in op deze noden en begeleiden de mensen in hun zoektocht naar een ideale thuis.”

www.easyfairs.com

Meer van Easyfairs :

Easyfairs