Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 12:11
Een gezellige barbecue met je team

Een gezellige barbecue met je team

31 mei 2016

Op een zomerse dag doe je collega's of klanten altijd plezier met een lekkere barbecue. Geniet in een prachtige setting van stralend weer en heerlijk eten. Het overzicht van locaties van Meeting Leuven & Vlaams-Brabant met een barbecueaanbod helpt je alvast op weg. Smakelijk!

Barbecue in studenten- en bierstad Leuven

Een bezoek aan Leuven brengt ongetwijfeld herinneringen boven, aan een ver of minder ver studentenverleden bijvoorbeeld. Met tal van groene parken, dorstlessende cafés en zonnige terrassen is de stad tijdens de zomer een aantrekkelijke bestemming.

Wil je een luchtige, fijne teamuitstap? Als bierhoofdstad biedt de stal tal van bieractiviteiten, zoals brouwerijbezoeken, beer golf, pub tasting tours,... Ook een cultureel bezoek of teambuilding koppel je makkelijk aan elk programma.

Ideaal voor wie het aangename aan het nuttige wil koppelen: met de stad op de achtergrond maak  je een efficiënte combinatie tussen een vergadering of workshop en ontspannen samenzijn. En eindigen...met een barbecue natuurlijk:

BEKIJK DE LOCATIES IN LEUVEN

Even weg van alles, een bbq in het groen met je collega's

Het kan heerlijk zijn. Een out-of-office zetten omdat je ook echt out-of-office vergadert. Los van je bureau komen de beste ideeën en worden de leukste anekdotes gemaakt.

Trek erop uit voor een gezellige dag of namiddag. De uitgestrekte provincie Vlaams-Brabant biedt tal van originele locaties en ontspannende activiteiten in het groen.

Beleef de pracht van de groene regio's in kleine provinciesteden, bekende brouwerijen en eeuwenoude kastelen.

In volgende locaties kan je terecht voor een smakelijke barbecue:

BEKIJK DE LOCATIES IN HET GROEN

www.meetingleuven.be

Meer van Meeting Leuven & Vlaams Brabant :

Meeting Leuven & Vlaams-Brabant