Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2019, 15:52
Organiseer uw kick-off evenement bij BluePoint

Organiseer uw kick-off evenement bij BluePoint

13 december 2018

Met nog maar een maand te gaan, komt het jaar 2018 stilaan tot een einde. Dit betekent dat u op een hopelijk succesvol bedrijfsjaar kunt terugkijken, en nog belangrijker, vooruit kunt kijken naar het nieuwe jaar. Hoog tijd om een hoofdstuk af te sluiten en nieuwe plannen bekend te maken.

Een ideale gelegenheid dus om met uw teams een kick-off evenement te organiseren.

Een kick-off event biedt een perfecte gelegenheid om de prestaties van uw bedrijf te vieren, uw collega’s te motiveren en natuurlijk om te netwerken met andere afdelingen.

Een paar tips om van uw kick-off een geslaagd evenement te maken:

  1. Nodig uw gasten uit op een unieke wijze met een creatieve lay-out en/of thema.
  2. Vermeld in uw speech de successen van het jaar en de nieuwe doelen en vergeet niet iedereen te bedanken en belangrijke momenten en personen in de kijker te zetten.
  3. Vind een passende locatie zoals bijvoorbeeld BluePoint met creatieve en verrassende ruimtes, uitzonderlijke eventcatering en hoogtechnologisch presentatiemateriaal.
  4. Combineer uw kick-off met een team building activiteit en laat u hierbij raad geven door het ervaren events team van BluePoint.

Bent u enthousiast geworden over het organiseren van een kick-off event? BluePoint heeft nog enkele data in aanbieding in Brussel, Antwerpen en Luik, dus aarzel niet om contact op te nemen met de event experts via https://www.bluepoint.be/nl/price-request-events

Meer van BluePoint :

BluePoint

BluePoint Antwerpen

BluePoint Brussels

BluePoint Liège

Website: www.bluepoint.be