Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2020, 7:36
WK Voetbal 2018: BluePoint haalt zijn grote schermen naar boven!

WK Voetbal 2018: BluePoint haalt zijn grote schermen naar boven!

14 mei 2018

Nog steeds op zoek naar de perfecte locatie om de wedstrijden van onze Rode Duivels te bekijken? Geen Paniek! BluePoint zendt alle wedstrijden uit op gigantisch schermen in Luik, Brussel of Antwerpen op 18, 23 en 28 juni.

Voor kleine of grote groepen tot 400 personen, biedt BluePoint een modulaire infrastructuur aan die zich aanpast aan uw behoeften om zo een exclusieve sfeer te creëren. Onze prachtige terrassen en tuinen staan klaar om samen met collega's of vrienden het grootste sportevenement van het jaar te beleven!

EXCLUSIEVE AFTERWORK

162018bluepoint panama

Combineer op maandag 18 juni een afterwork met de Belgische openingswedstrijd tegen Panama. Wacht niet langer om onze cocktailformules aan te vragen!

Klik hier voor meer informatie

BEDRIJFS BBQ

162018bluepoint tunesia

Zaterdag 23 juni, 14:00 uur: maak van deze gelegenheid gebruik om de familiedag van uw bedrijf in één van onze BluePoint tuinen te organiseren! Laat u verleiden door onze barbecueformules!

Vraag een offerte aan

UW EVENEMENT OP MAAT

162018bluepoint engeland

Organiseer uw kick-off event nog voor de zomervakantie en geniet van onze zonnige terrassen om met uw collega's het sportevenement van het jaar te vieren: "België versus Engeland" op donderdag 28 juni om 20.00 uur.

Andere ideeën of wensen?

www.bluepoint.be

Meer van BluePoint :

BluePoint

BluePoint Antwerpen

BluePoint Brussels

BluePoint Liège

Website: www.bluepoint.be