Vaste & tijdelijke locaties

Aug 24, 2019, 17:28
Ontdek BluePoint's vernieuwde website!

Ontdek BluePoint's vernieuwde website!

09 november 2018

Sinds 26 oktober is de vernieuwde versie van www.bluepoint.be online! Wij informeren u graag over een aantal interessante features...

In Meet.EVENTS kunt u verschillende gelegenheden vinden waarvoor BluePoint event ruimtes en vergaderzalen aanbiedt: of u nu een zaal zoekt voor bedrijfsbijeenkomsten, privéfeesten, of buitenactiviteiten, BluePoint heeft de passende ruimte!

Heeft u een inspirerende werkplek nodig? Bekijk via Work.SPACES de kantoorruimtes die BluePoint te huur aanbiedt. Variërend van privékantoren, tot serviced offices, en zelfs co-working ruimtes, bij BluePoint zult u de werkplek vinden die het best bij u past!

BluePoint onderscheidt zich van haar concurrentie door middel van de technologische diensten die aangeboden worden om uw beleving te verbeteren. Van video-conferencing en livestreaming, tot een gepersonaliseerde event app, ontdek alles bij BluePoint onder het menu-item Tech.SERVICES.

Een gloednieuwe feature op de website is de Get Inspired pagina. Op deze blog verschijnen wekelijks artikelen over technologie, evenementen, en de moderne werkomgeving. Lees het door tijdens uw ochtendkoffie, en get inspired!

Wij sporen u aan om uw mening te geven over de aanpassingen via de blauwe emoji linksonder op de webpagina!

Meer van BluePoint :

BluePoint

BluePoint Antwerpen

BluePoint Brussels

BluePoint Liège

Website: www.bluepoint.be