Vaste & tijdelijke locaties

Dec 14, 2019, 23:44
BLUEPOINT : een nieuwe naam voor nieuwe stijl business & network centres

BLUEPOINT : een nieuwe naam voor nieuwe stijl business & network centres

05 februari 2017

BLUEPOINT is de nieuwe naam voor drie bestaande business & event centres in Antwerpen, Brussel en Luik waar de bestaande praktische en functionele services momenteel vernieuwd en verbeterd worden om het zakendoen en samenkomen nog aangenamer te maken.

Technologie betekent vooruitgang en BLUEPOINT spitst zich voortaan toe op vooruitstrevende en innovatieve business & event technologieën, nieuwe flexibele werkplekken en co-working ruimtes voor groeiende bedrijven die vooruitgang nastreven.

Deze drie bestaande business & event locaties zijn de thuisbasis van AGORIA, de sectorfederatie voor de technologisch gedreven industrie in België, en tevens de eigenaar van de centres.

De nieuwe naam van de nieuwe stijl business & event centres BLUEPOINT verwijst naar de kleur voor technologie (BLUE), de punt van AGORIA (POINT) en het logo naar de geluidsweergave van het praten tijdens meetings en bijeenkomsten.

BLUEPOINT biedt een omgeving met interactieve hubs waar enthousiaste gebruikers van moderne technologieën elkaar ontmoeten, inspiratie op doen, ideeën verbeteren en kennis uitwisselen.

De creatieve, functionele omgeving, de dynamische en professionele dienstverlening zorgen voor een bijzondere beleving en een betere ROI voor iedere onderneming met ambitie die kiest voor het organiseren van een meeting of evenement bij BLUEPOINT.

Voor meer informatie en/of een afspraak:

Barbara Sauter - Sales & Marketing Manager
Agoria Real Estate SA/NV
Bd. A. Reyerslaan 80 - 1030 Brussel

T: +32 2 706 88 04
M: +32 478 94 88 82

OVER DE 3 BUSINESS & EVENT CENTRES

Vandaag BLUEPOINT, maar tot voor kort bekend onder de naam:

  • ALM Conference & Business Centre te Berchem bij Antwerpen gunstig gelegen aan de Antwerpse ring.
  • Diamant Conference & Business Centre Brussels gelegen aan de Brusselse Reyerslaan, naast de VRT/RTBF aan de Brusselse ring
  • Diamant Conference & Business Centre Luik gelegen in het hart van Luik in wijk Vennes, tegenover Belle-Ile

www.bluepoint.be

OVER AGORIA

Agoria betekent vooruitgang door technologie. Wij banen het pad voor alle technologisch geïnspireerde bedrijven in België die door de ontwikkeling of toepassing van innovaties vooruitgang in de wereld nastreven. We zijn trots dat meer dan 1.700 lidbedrijven, die samen ruim 300.000 werknemers vertegenwoordigen, vertrouwen stellen in de drie pijlers van onze dienstverlening: adviesverlening, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat.

www.agoria.be

Meer van BluePoint :

BluePoint

BluePoint Antwerpen

BluePoint Brussels

BluePoint Liège

Website: www.bluepoint.be