Vaste & tijdelijke locaties

Jul 6, 2020, 23:10
Tech.Lounge Brussels wint Best Innovation award 2018

Tech.Lounge Brussels wint Best Innovation award 2018

23 oktober 2018

“De winnaar van deze categorie is degene die innovatie werkelijk in hun middelpunt zet.” Dit compliment ontving BluePoint van de jury van de Belgian Workspace Association en het beschrijft perfect hoe Tech.Lounge Brussels haar klanten een inspirerende omgeving biedt voor brainstormsessies, video-creatie, opleidingen, meetings, flexibele werkplekken, speeddating sessies en veel meer.

Eén van de meest indrukwekkende ruimtes van de Tech.Lounge, is de cirkelvormige Brainstorm Arena, uitgerust met een digital wall die het nogal chaotisch gebruik van post-its vervangt. Iedereen in de meeting, inclusief virtueel aanwezigen (mensen die van op afstand inbellen), kan actief zijn/haar mening uitspreken en gelijktijdig ideeën toevoegen op het scherm. Na afloop kan iedereen een overzicht krijgen van de brainstorm sessie en moet voortaan geen foto’s meer nemen van de aantekeningen vooraleer ze naar andere deelnemers te sturen.

Een andere ruimte die door middel van technologie een complex project simpel en toegankelijk maakt, is de Video opnamestudio. In deze studio kan een professionele video geproduceerd worden in enkel vijf simpele stappen. De ruimte is uitgerust met een green key achtergrond, waarop een bedrijfslogo, gebouw, of elk ander beeld (stilstaand of bewegend) kan worden vertoond. De studio biedt niet alleen de mogelijkheid om een video op te nemen, maar ook de optie deze te trimmen en te uploaden naar YouTube of een andere online service.

Ook biedt de Tech.Lounge de nieuwste technologieën in de Classroom of the Future, zoals digitale leertafels. Hiermee kan het lesmateriaal meteen in praktijk worden gebracht en wordt het leerproces makkelijker en amusanter. Kortom, de perfecte plaats voor het organiseren van een opleiding of cursus.

Als kers op de taart, kunt u zelfs uw eigen foto laten printen op uw koffieschuim, met de koffieprinter van de Bar/Foodtruck. Ook zijn er Sonic Chairs waarin muziek kan worden geluisterd zonder daar andere co-workers mee te storen, en is er een Game & Lounge area waar na een lange werkdag biljart kan worden gespeeld en aan netwerken kan worden gedaan.

De speciale ruimtes van de Tech.Lounge kunnen zowel individueel geboekt worden alsook tezamen voor evenementen zoals speed dating sessies, mini beurzen enzovoort. De combinatie van al de innovatieve ruimtes, maakt de Tech.Lounge tot een inspirerende plek voor al uw bijeenkomsten.

Bent u benieuwd naar de innovatieve technologie in deze co-working ruimte? Neem een kijkje op www.techlounge.be of neem contact op met kathleen.vangenechten@bluepoint.be.

Meer van BluePoint :

BluePoint

BluePoint Antwerpen

BluePoint Brussels

BluePoint Liège

Website: www.bluepoint.be