Vaste & tijdelijke locaties

Jul 11, 2020, 6:17
Puggy & Dj Crazy Sir-G zetten BluePoint Brussels in vuur en vlam

Puggy & Dj Crazy Sir-G zetten BluePoint Brussels in vuur en vlam

01 december 2017

Op zaterdag 9 november vierden Irisnet en Orange vijf jaar succesvolle samenwerking in BluePoint Brussels. Evenementenbureau Balthazar wendde al haar creativiteit aan en bezorgde de 250 gasten een memorabele avond met onder meer een fantastisch optreden van de Belgische topband Puggy & Dj Crazy Sir-G.

Om het feestelijk evenement helemaal memorabel te maken, kozen Irisnet en Orange voor een unieke combinatie. De modulariteit van BluePoint Brussels en de creatieve inbreng van evenementenkantoor Balthazar zorgen immers steevast voor een bijzonder vlotte samenwerking waarbij zelfs de kleinste details niet uit het oog worden verloren.

Een gepersonaliseerde digitale verwelkoming op verschillende led screens, een hoogst originele aankleding van de locatie, een kleurrijke verlichting en een uitstekende, futuristische catering waren maar enkele van de vele hoogtepunten van het verjaardagsfeest van Irisnet en Orange. De slotact zette de spreekwoordelijke kers op de taart. De 250 bezoekers genoten met volle teugen van een denderend optreden van Puggy & Dj Crazy Sir-G.

Met dit evenement bewees BluePoint Brussels opnieuw dat haar moduleerbare infrastructuur tal van opportuniteiten biedt voor elk soort event en dat het bundelen van de krachten met het professionele team van Balthazar tot ongekende hoogten leidt.

Interesse om uw evenement te boeken in BluePoint Brussels met Balthazar?

Neem dan nu contact op via www.bluepoint.be

Meer van BluePoint :

BluePoint

BluePoint Antwerpen

BluePoint Brussels

BluePoint Liège

Website: www.bluepoint.be