Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 8:19
De magie van Hanlloween op het Domein van de Grotten van Han!

De magie van Hanlloween op het Domein van de Grotten van Han!

23 oktober 2018

Er gebeuren vreemde dingen op het Domein van de Grotten van Han deze dagen... Je kunt het bos horen fluisteren terwijl de blaadjes van de bomen in vuur en vlam opgaan in de kleuren van de nazomer. En diep in de Grot dwalen duistere schaduwen door de galerijen... Geen twijfel mogelijk... HANlloween is op komst! Tijdens de hele herfstvakantie, van zaterdag 27 oktober t.e.m. zondag 4 november, wordt het Domein in het thema versierd en staan verschillende verrassende animaties jullie te wachten.

Nieuw dit jaar:

De Grot van Han is omgetoverd tot een spookhuis, waarvan de vreemde bewoners ronddwalen in de zalen en galerijen.

In het Wildpark vermengt de wilde natuur zich met het rijk van de verbeelding en ontmoet je magische wezens...

Nieuwe attractie: "l'Antre des Trolls"! Ontdek de weerzinwekkende wereld van de trollen tijdens dit nieuwe korte parcours door de Grot van Han.

Hanlloween… een traditie doorheen de tijd

Hanlloween in Han is elk jaar weer één groot magisch feest, een must voor families en kinderen! De Grot en het Wildpark worden versierd met pompoenen, vleermuizen en spinnen en er dwalen vreemde geesten, vampieren en andere afschrikwekkende wezens rond... Een unieke ervaring!

Al meer dan 15 jaar laat het Domein van de Grotten van Han zijn bezoekers griezelen in de magische sfeer van Halloween. Het Domein is zo één van de pioniers van deze angelsaksische traditie in België!

De Hanlloween avondshows, een geweldige teambuilding

Op 31 oktober en 1, 2 en 3 november nodigt het Domein je uit voor een avondwandeling van 2 km doorheen de duisternis van het Wildpark, waar er vreemde dingen plaatsvinden... Wandel in het maanlicht door het bos van Boine en ontmoet er de mysterieuze bewoners (heksen, vampieren, weerwolven), die maar één keer in het jaar tonen waartoe ze in staat zijn…

De Hanlloween avondshows zijn, naast een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers, ook een geweldige teambuilding voor de personeelsleden van de verschillende diensten, die dankzij dit leuke project allemaal samenwerken. Zo vind je de verantwoordelijke van de Reserveringsdienst terug in de gedaante van een hysterische heks, een technicus als vampier en de operations manager als gids… Een verrijkende ervaring om het toeristische seizoen in vreugde te eindigen!
(Opgelet: enkel in het Frans!)

www.grotte-de-han.be

Meer van Domaine des Grottes de Han :