Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 12:57
Louvexpo goes ‘live’

Louvexpo goes ‘live’

29 november 2017

Louvexpo, een locatie die goed gekend is bij de organisatoren van privé-, publieke en corporate evenementen, leent zich ook perfect voor organisatoren van concerten. In coproductie met USAB (Un Soir à Binche), zal  Louvexpo op 9 december aanstaande het concert van Ozark Henry organiseren.

Wenst u nog één van de laatste kaarten te bemachtigen, dan kan u deze bestellen via www.unsoirabinche.be

Dankzij zijn polyvalente infrastructuur en zijn hal die kan worden geconfigureerd als zaal van 1.000 of 4.800 m², is Louvexpo perfect op maat om concerten van 500 tot 5.000 personen te ontvangen. Naast de ruimte, beschikt Louvexpo ook over de capaciteit om te voldoen aan de hoge vereisten voor dergelijke evenementen, en is er een perfect kader voor live-uitvoeringen die op radio of televisie worden uitgezonden.

"Nadat we eerder al Marco Masini mochten verwelkomen tijdens Les Nuits des Loups eind oktober, en na het Bel RTL Live concert ten voordele van Télévie op 26 november, is het nu de beurt aan Ozark Henry, die op 9 december in Louvexpo halt houdt in het kader van zijn tournee ‘US’, vernoemd naar zijn achtste album. Als complete artiest (schilder, producer, muzikant, zanger, filmmaker) dompelt deze Belgische zanger Louvexpo en zijn fans onder in zijn wereld van moderne elektromuziek met een bepaalde clair-obscur sfeer. Deze coproductie tussen Louvexpo en Un Soir à Binche (USBA), dat eveneens het Festival van Ronquières organiseert, zal bovendien een gunstige impact hebben op Louvexpo, maar ook op de stad La Louvière en de omliggende regio. Dit niet enkel dankzij de bekendheid van deze artiest, maar ook door die van de artiesten die nog zullen volgen", besluit Catherine De Jaegere, Manager van Louvexpo.

www.louvexpo.be

Meer van Louvexpo :

Louvexpo