Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2019, 16:16
Nieuw wereldwijd evenement in Antwerpen voor de internationale diamantgemeenschap

Nieuw wereldwijd evenement in Antwerpen voor de internationale diamantgemeenschap

09 juni 2016

Easyfairs, de evenementenafdeling van Artexis Easyfairs, lanceert CARAT+, een nieuw evenement voor de internationale diamantgemeenschap. CARAT+, geprofileerd als ‘The World’s Premier Diamond Event’, is gericht op diamanten en juwelen waar diamanten in verwerkt zijn.

Het is een niet te missen evenement voor alle professionals uit de internationale diamantsector, van ontginners tot detailhandelaars in diamanten juwelen.

"Als leider in onze sector creëren we continu nieuwe en boeiende evenementen voor belangrijke communities", zegt Dirk Oosterlinck, Head of Easyfairs Belgium. "We hebben een sterke aanwezigheid in Antwerpen, de wereldwijde hoofdstad van de diamantindustrie, dus was het een zeer logische keuze om CARAT+ op te richten. Op dit ambitieus, boeiend en innoverend event kunnen professionals van de diamantsector uit alle windstreken elkaar ontmoeten en de toekomst van hun activiteit uitbouwen."

Momenteel bevindt CARAT+ zich in de lanceringsfase, maar het evenement kan alvast rekenen op de steun van verschillende toonaangevende internationale diamantbedrijven.

CARAT+ opent de deuren van 5 tot 8 februari 2017 in Antwerp Expo, een locatie die eigendom is van Artexis Easyfairs, en zal toegankelijk zijn voor alle professionals uit de diamant- en juwelensector. 

www.artexis.be

Meer van Easyfairs :

Easyfairs