Vaste & tijdelijke locaties

Jul 11, 2020, 7:05
Nieuwe eventruimte in Nekkerhal - Brussels North Mechelen!

Nieuwe eventruimte in Nekkerhal - Brussels North Mechelen!

02 mei 2016

Nekkerhal werkt met de Nekkerbox aan de toekomst!

De voorbije maanden is er in de Nekkerhal hard gewerkt. Alle veranderingen en optimalisaties aan de locatie gebeuren in het kader van de positionering van de Nekkerhal als multi- format eventlocatie. Zo is de herinrichting van beide inkomzones en alle sanitaire blokken maar het begin van vele nieuwigheden.

Artexis Easyfairs zet meer en meer in op evenementen, conventies en conferenties, al dan niet gelinkt aan beurzen, om de bezoekersbeleving te verhogen. De huidige infrastructuur leent zich perfect voor kleine & grote evenementen.

Met de Nekkerbox wordt daar een nieuwe multifunctionele ruimte aan toegevoegd:

De Nekkerbox is een budgetvriendelijke en instapklare box, voorzien van de noodzakelijke basisstructuur. Het biedt de organisator voldoende creatieve vrijheid en is standaard uitgerust met bewegend sfeerlicht, moduleerbare wanden, basis podiumlicht en basis geluidset. De indeling van de Nekkerbox bestaat standaard uit een inkom, vestiaire, ontvangst & receptie box, event box met podium & projectiescherm en uiteraard plaats voor de cateraar. De Nekkerbox heeft een totale oppervlakte van 2.312 m² en biedt een capaciteit van minimum 150 en maximum 1.200 personen.

De centrale ligging van de Nekkerhal, en dus ook de Nekkerbox, maakt van deze locatie de meest toegankelijke in België. Eenvoudig te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De parking voor de deur biedt plaats aan 2.500 wagens. Bovendien is het historische en culturele centrum van de Stad Mechelen vlakbij.

Ontdek meer over de mogelijkheden van de Nekkerbox en surf naar www.nekkerhalbrusselsnorth.com

www.artexis.com

Meer van Easyfairs :

Easyfairs