Event technologies

Aug 10, 2022, 1:32
Abbit viert 20 jaar aanwezigheid op IMEX

Abbit viert 20 jaar aanwezigheid op IMEX

09 juni 2022

ABBIT, sinds 2018 onderdeel van de PFL-groep, was er 20 jaar geleden meteen bij toen de internationale expo voor  Incentive Travel, Meetings, en Events voor het eerst naar Europa kwam. Sindsdien heeft ABBIT geen enkele editie gemist.

Maarten Vanneste, de oprichter van ABBIT, is ontzettend trots dat het bedrijf dit jaar reeds haar 40ste verjaardag viert én vanaf het begin, elke editie, partner is geweest van IMEX, de toonaangevende beurs voor meetings en events.

In twee decennia is de meetingindustrie fundamenteel veranderd. Twintig jaar geleden leken smartphones, vergaderplatforms en AI iets uit een verre toekomst. Maar intussen leven we in die toekomst en hebben we ons allemaal moeten aanpassen. Innovatie en aanpassing zijn altijd de sleutel geweest tot het succes van IMEX en dat is wat hun partnerschap met ABBIT dreef: het vertrouwen in het vermogen van ABBIT om oplossingen te vinden en nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen.

In 2018 werd ABBIT onderdeel van de PFL-Groep. Die fusie bracht een groter team, nieuwe infrastructuur, expertise in videoproductie en een kantoor in Barcelona met zich mee. ABBIT is nu, meer dan ooit, een innovatieve kracht in het ondersteunen van vergaderingen en conferenties.

Meer van PFL :

PFL