Audiovisueel

Jul 12, 2020, 21:35
PFL kijkt uit naar een nieuw recordjaar

PFL kijkt uit naar een nieuw recordjaar

04 januari 2019

PFL, al 20 jaar een vaste waarde binnen het Belgische AV-productie landschap sloot 2018 af als een recordjaar en kijkt uit naar een even, zo niet nog boeiender 2019.

“2018 was een topjaar” stelt de bedrijfsleider van PFL, Dominic De Gruyter breed lachend.

“We hebben een nooit eerder gezien aantal projecten afgewerkt en dit resulteerde in een stevige groei. Ik ben fier op het hele PFL-team dat intussen uit 35 vaste medewerkers bestaat en nog steeds groeit. Alles loopt zoals gepland en er staan voor 2019 nog grootse dingen op mijn, of beter gezegd onze to-do lijst. Meer kan ik daar op dit moment nog niet over kwijt…”

Naast de recente acquisitie van Abbit , een gerenommeerde AV-speler in de internationale Meeting - en congres wereld, werd er behoorlijk geïnvesteerd in mensen en middelen.

Sinds de overname van het Abbit materialenpark en de medewerkers speelt PFL internationaal nog meer uitgesproken mee in meeting-en Multi Hub technologie.

Op het moment dat we dit artikel schrijven, bevinden de medewerkers zich op de meest uitgesproken uithoeken van deze wereld zoals Taipei, Dubai of Tokyo.  Waar ze materiaal-technisch maar ook productioneel en creatief ondersteuning leveren voor de realisatie van corporate meetings en congressen.

Alles begint met het ontwerp worden binnen verschillende tijdszones onder meer verbindingen gemaakt voor audio en video zodat deelnemers interactief met elkaar kunnen communiceren. Geen standaard video-call, maar hoogwaardige audiovisuele verbindingen waarbij de eenzijdige communicatie van spreker tot toehoorder al lang tot het verleden behoort.

“In zekere zin is het jammer dat we dit soort producties niet voor publicitaire doeleinden kunnen, of beter gezegd mogen gebruiken “ legt Evelien Aernaudts, Projectverantwoordelijke bij Abbit uit. Deze ‘evenementen’ zijn iets totaal anders dan entertainment producties. Het betreft vaak besloten confidentiële congressen en/of corporate meetings. Onze diplomatie en discretie wordt hier erg op prijs gesteld.”

Krijgt u graag meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden rond internationale Multi Hub producties, contacteer dan Abbit op +32 14 44 88 36 of sales@abbit.eu

Meer van PFL :

PFL