Event technologies

Jul 5, 2022, 12:16
Opnieuw een phygital eindejaar

Opnieuw een phygital eindejaar

16 december 2021

Net als vorig jaar moet de meerderheid van de medewerkers tijdens de eindejaarsperiode thuiswerken. Ben je op zoek naar een idee om hen te bedanken, je waardering te tonen en zelfs wat fun te bieden? Dan is een foto met personalisering hiervoor de geknipte oplossing! Priintr geeft je alvast enkele ideeën.

Winter is coming

Op zoek naar een leuke eindejaarsvisual voor je social media of wenskaarten? Kies enkele accessoires, ga tegen het licht in staan en stuur een selfie via demo.piix.me

Personaliseer je bedrijfsgeschenken.

Ben je van plan flessen champagne, wijn of misschien wel een sneeuwbal te schenken? Verras je medewerkers en bied hen de mogelijkheid om hun cadeau, met slechts enkele muisklikken, te personaliseren.

Zorg voor fun in huis

Waarom niet eens een photo booth voor thuis aanbieden? Een smartphone en een flinke dosis creativiteit volstaan om een prachtig deel- en funmoment met het gezin te creëren.

Stel vintage wenskaarten voor

De klassieke postkaart raakte in de vergeethoek en wordt nu meestal vervangen door een sms, e-mail of 'Happy New Year'- berichtje op social media. Stel je medewerkers voor om hun eigen vintage fotokaarten te maken.

Voeg een videoboodschap toe aan je cadeau

Geef een videoboodschap van de CEO mee via een QR-code op het cadeau. Of laat je medewerkers hun eigen videoboodschap creëren.

Meer van Priintr :