Audiovisueel

May 24, 2022, 19:49
BEA Awards 2021: PFL en MoJuice brengen samen presentatie & jurering cases in beeld

BEA Awards 2021: PFL en MoJuice brengen samen presentatie & jurering cases in beeld

09 december 2021

Voorafgaand aan de BEA-awardshow brachten alle geselecteerde bureau’s hun cases ten berde voor de vakjury.  Alle presentaties, gelijktijdig gebracht in 2 ruimtes, werden in beeld gebracht door PFL en gestreamd op het Wavely platform van Mojuice.

PFL is al twintig jaar een bekende speler uit de evenementenwereld en staat steeds garant voor een feilloze audiovisuele set-up en dito uitvoering. Daarnaast is PFL al verschillende jaren sterk gaan inzetten op live-captatie, live-streaming en online events. Voor deze speciale dubbeleditie van de BEA-Awards wou het team van Dominic de Gruyter graag de koppen bij mekaar steken met de zotte bende van MoJuice.

MoJuice, het productiehuis uit Leuven, is eveneens een vaste waarde in onze sector.  De expertise van het door Stefan Uytterhoeven en Geert Geuten geleidde cross-media productiehuis bevindt zich op het boeiende kruispunt tussen beeld en technologie.  Het mag dan ook geen verrassing heten dat het net MoJuice is die met een eigen in house gebouwde streamingplatform komt aanzetten.  Het Wavely­ – streamingplatform bewees zijn gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid de afgelopen Corona periode al op meer dan 450 livestreams.  Ook tijdens de presentatie van de cases keken, over de dag gespreid meet dan 500 personen naar 1 of meerdere cases. 

Nu de winnaars bekend zijn stelt MoJuice het platform ter beschikking om te ontdekken waar de kracht lag van de winnende cases. U kan de acht winnende cases herbekijken en analyseren op het Wavely – platform via deze link: https://platform.wavely.be/events/BEA_Awards

We blikken terug op een zeer succesvolle BEA Awards 2021, en feliciteren de acht winnaars met hun unieke prestatie. Tegelijkertijd kijken we hoopvol en met veel goesting uit naar 2022.

Creatief en veerkrachtig als onze sector is, brengt 2022 nieuwe concepten en invalshoeken om krachtig te blijven communiceren, én mensen betekenisvol samen te brengen.

Bekijk de winnende cases nog eens hier.

Meer van Mojuice PFL :

PFL