Audiovisueel

Sep 15, 2019, 18:31
De weg naar betere meetings en evenementen

De weg naar betere meetings en evenementen

18 mei 2018

Weeral goed nieuws uit de Vlaamse evenementen sector: de PFL groep wordt door een strategische overname een van België’s belangrijkste bedrijven voor meeting support. Meeting support combineert alle ondersteunende diensten die meetings, congressen en events beter maken en meer resultaten doet opleveren.

Na de recente verhuis in het nieuwe en ruime gebouw in Beerse bij Turnhout volgt er nu ook een quasi verdubbeling in omzet. Abbit Meeting Support is de nieuwste telg in de PFL-familie en verruimt de markt naar vooral buitenlandse klanten op de wereldmarkt. Met deze strategische investering in Abbit verruimt PFL ook zijn reeds gespecialiseerde dienstverlening voor meetings en event organisatoren. Het grotere team biedt nu kwaliteit voor audiovisuele installaties, spectaculaire producties tot en met interactie- en programmadesign. In een klap wordt PFL ook een marktleider in de hyper innovatieve multi-hub meetings die vanuit België de hele wereld beginnen te veroveren. Deze meetings die plaatsvinden in tot 25 steden tegelijk worden als tijdbesparend alternatief ingezet door vooral medische organisatoren.

De PFL groep omvat nu een unieke combinatie van logistiek, talent en kennis en komt nu samen in een moderne en innovatieve omgeving. Door deze bundeling plaatst deze Kempense groep zich in een uitstekende positie om steeds grotere en complexere evenementen aan te nemen eender waar ter wereld. Voor evenementen zijn vaak meerdere leveranciers nodig maar PFL kan nu vanuit een stevige en verticaal geïntegreerde organisatie een hoognodig sleutel-op-de-deur alternatief aanbieden.

De vraag om betere presentaties en meer interactie is overal een blijvend streven. Voor organisatoren is innovatie dus een noodzaak en blijft betrouwbaarheid een vereiste. In tijden van milieu- en tijdsdruk, besparingen en een groeiend vraag om ROI van evenementen is de zoektocht naar ander en beter groter dan ooit. De uitbreiding naar dit alles omvattend aanbod bij PFL zet hen aan de kop van het peloton.

www.pfl.be

 

Meer van PFL :

PFL